Opgemerkt moet worden dat er veel namen zijn die met die letter beginnen, maar ook modern zijn en prachtige betekenissen hebben. De moeder kiest graag namen voor haar kinderen die met dezelfde letters beginnen, en in de meeste gevallen is het dezelfde letter waarmee haar naam begint

Samar

'S Nachts praten.

prettig

de prinses.

Cecil

blond; Witte kleur.

Sima

Merk.

Giftig

Uitroep.

Vragen

De zoute plek.

Simar

Gesprek 's nachts.

Sama

Goede reputatie.

Soma

Markeer en kenmerk.

Sohaila

makkelijk te gebruiken; Zachte natuur.

Soha

Verborgen planeet.

Sima

het wonder

.

Susan

De prachtige lelie; Verbrand.

Zagsan

Mooie veelkleurige bloem.

Dronken

Mooi zoet.

Sanaa

Verheffing en eer.

Pijlen

Verzamel pijl.

Sivana

De slanke vrouw.

Sandra

Hulp en bescherming.


Meisjesnamen beginnend met de letter S en hun betekenis 2024


Er zijn veel zelfstandige naamwoorden die beginnen met een S die je in mijn toespraak kunt gebruiken

Geboorte

.. Het heeft ook veel verschillende betekenissen, en de meest prominente namen voor meisjes die beginnen met de letter S die onder mensen worden gebruikt en verspreid zijn:

Meisjesnamen beginnend met de letter Ghain

 • Salima-Sajida-Sandra

 • Sadena-Sarai-Sala

 • Savannah – Salama – Sally

 • Salin-Samaria-Sarija

 • Sandra-Sandhya-Sanem

 • Sahila-Saida-Saida

 • Saira – Sabine – Heks

 • Sadin-Saran-Sarah

 • Saria-Sarila-Salina

 • Behulpzaam – veilig – waakzaam

 • Sanda-Sandy-Sansa

 • Sajja – sajal – uitputting

 • Sajaya – uitputting – uitputting

 • Sahab – Sahar – Sidra

 • Sdn – Sdn – Sdil

 • Souad – Saadaat – Geluk

De betekenis van de naam SajaaDe betekenis van de naam Sajaa


Sivana

:

Slimfit vrouw.


Solav

:

Het betekent waterval.


Sajawa

:

Stil en stil.


Salwa

:

de schoonheid van het leven.


Sisban

:

Een prachtige boom die in de zomer groeit en vanwege zijn mooie uiterlijk in boomgaarden wordt geplant.


Sama

:

Goede reputatie.


Ouder

:

het licht.


Sally

:

Overlevend en gezond.


Nors

:

Vol liefde en passie.


Silnar

:

Hij is de veilingmeester.

Buitenlandse meisjesnamen beginnend met de letter S 2024

Solina:

Deze naam van Noorse afkomst betekent strijd en strijd voor haar familie in het bijzonder.

Seron:

Een naam die wordt gegeven aan meisjes van Armeense afkomst en die mooi en delicaat betekent.

Serieus:

Het is van Armeense oorsprong, net als de vorige naam, maar het betekent ondergedompeld in liefde, vol liefde en verliefd.

Syma:

Het is van Griekse oorsprong en betekent wonder.

Meisjesnamen beginnend met de letter S uit de Heilige Koran

Meisjesnamen beginnend met de letter SMeisjesnamen beginnend met de letter S

De naam Sidr wordt gekenmerkt door deze spellingsmethode, omdat deze zowel op jongens als op meisjes kan worden toegepast. Deze uitspraak werd vermeld in de Heilige Koran in Surah Saba, vers 16.

Naast Surat Al-Waqi’ah, vers nr. 28, is het een naam van Arabische oorsprong die betekent “de wegedoornboom als geheel of een blad, en zij zoeken schaduw in de schaduw ervan.”

Hoewel deze naam in de Heilige Koran wordt genoemd, is deze van Ethiopische oorsprong en betekent mooi. Er wordt ook gezegd dat de naam Sinaï of Sinaï betekent, nadat de Almachtige God deze naam noemde in Surat Al-Tin, vers 2: ” en de ontwikkeling van jaren.”

Een vrouwelijke eigennaam met dezelfde betekenis als de naam Sidr, maar Sidra is enkelvoud en betekent één wegedoornboom. Er zijn twee soorten: de ene heeft doornen en de andere niet.

Dit woord kwam enkelvoudig en eenmaal in het meervoud voor in de Koran, dat staat in vers nr. 14 van Surat Al-Najm, dat Sidra Al-Muntaha is, zoals vermeld door de Edele Boodschapper in een van zijn nobele hadiths.

De naam Sakan werd niet eerder als vrouwelijke eigennaam gebruikt, maar werd genoemd in het Woordenboek van de Betekenis van Namen en betekent onderdak en thuis. Het kwam voor in Surah An-Nahl, vers nr. 80, en de oorsprong is Arabisch.

Meisjesnamen beginnend met de letter S, van Arabische oorsprong

IMG 20170325 180103 315IMG 20170325 180103 315

 • Betekenis van de naam Sulayma

Het is een van de namen waarvan de oorsprong teruggaat tot de Arabische oorsprong, en de betekenis ervan is aarde. Het is ook een verkleinwoord van een naam

Selma

De drager van de naam onderscheidt zich door vele kenmerken, en het meest opvallende kenmerk van haar is dat ze een ambitieus en kalm persoon is, die alle mensen om haar heen helpt.

 • Betekenis van de naam Sajida

Het is een van de namen van meisjes die begint met de letter S, en de oorsprong ervan gaat terug naar de Arabische oorsprong, en de betekenis van de naam Sajida is iemand die voor God knielt – glorie zij Hem – of vaak knielt… of iemand die die veel bidt en aanbidt en onderdanig is aan God, en de naam wordt beschouwd als een van de mooiste namen die zich recentelijk in de Arabische wereld hebben verspreid.

 • De betekenis van de naam Sadina

De oorsprong van de naam gaat terug naar de Arabische oorsprong, waar deze aan vrouwen wordt gegeven. De naam is ontleend aan de naam Sadin, maar met de toevoeging van de letter Alif aan het einde van de naam. De betekenis van de naam is de dienaar van de Edele Kaaba, en het betekent ook het groene land.

 • De betekenis van de naam Sarai

Een bijbelse naam die aan meisjes wordt gegeven, wat betekent:

mijn prinses

Of mevrouw.. Het is een van de meest opvallende mooie namen die onder mensen worden gebruikt en verspreid, en het is ook een van de namen die niet gebruikelijk is in de Arabische landen.. U kunt deze naam dus voor uw kind gebruiken.

 • Betekenis van de naam Sarla

De oorsprong van Sarla gaat terug naar

Indië

Het is een vrouwelijke naam die aan vrouwen wordt gegeven met de letter S. Deze naam betekent oprecht of eerlijk, en deze naam wordt beschouwd als een van de mooie namen die niet zo vaak voorkomt onder mensen. De eigenaar van de naam heeft veel kenmerken die verschillen van anderen.

 • De betekenis van de naam Sariya

Het is een van de vrouwelijke namen die beginnen met de letter S. De oorsprong ervan gaat terug naar de Arabische oorsprong, wat een vrouw betekent die 's nachts reist. Het betekent ook het deel waaraan het zeil van een schip wordt gehangen. wat een goede zaak betekent.

De oorsprong van de naam Sandra gaat terug naar…

Grieks

wat hulp en verdediging betekent. Het is ook een van de verkorte namen van de naam

Alexandra

De eigenaar van de naam wordt gekenmerkt door vele kenmerken die haar persoonlijkheid benadrukken. De meest opvallende van deze kenmerken is dat ze wordt gekenmerkt door zachtheid en delicatesse. Ze heeft ook een sterke persoonlijkheid. Bovendien helpt ze alle mensen. Ze vertrouwt op zichzelf om alle gevolgen waarmee ze wordt geconfronteerd op te lossen, en ze is ook kalm.Ze verspreidt de geest van positiviteit onder alle mensen om haar heen.

 • De betekenis van de naam Savannah

Een van de vrouwelijke namen die beginnen met de letter S

Spaans

Deze naam is een van de namen ontleend aan de naam Sabana, wat de vlakte betekent die niet omgeven is door bomen. De eigenaar van de naam onderscheidt zich door vele kenmerken. De meest opvallende van deze kenmerken is dat ze van vrijheid houdt en van haar leven geniet.

 • Betekenis van de naam Salama

Het is een vrouwelijke naam met de letter S. De oorsprong van de naam gaat terug naar de Arabische oorsprong. Het wordt aan vrouwen gegeven, terwijl mannen ‘Salem’ worden genoemd. De naam betekent de rechtvaardige.. de persoon die vrij is van fouten en veilig is. .. De naam is een van de meisjesnamen die mooie betekenissen bevatten.

Lees ook: Moderne Spaanse meisjesnamen

 • De betekenis van de naam Saleen

De oorsprong van de naam is Latijn, en het is een naam die wordt gegeven aan vrouwen wier naam begint met de letter S. Het betekent naam

de maan

Het betekent ook zoute plaats. Het is een van de delicate en eenvoudige namen die je kunt gebruiken, en de betekenis ervan is prachtig… naast de eenvoud in uitspraak en schrijven.

 • Betekenis van de naam Samaria

De oorsprong van de naam gaat terug naar de Arabische oorsprong en de naam is vrouwelijk. De naam Samer. De betekenis van de naam is praten en 's avonds laat opblijven, wat prettig is onder vrienden, geliefden en familie. Zij is degene die met vriendelijkheid en tact kan spreken, en de eigenaar van de naam onderscheidt zich door vele kenmerken.

 • De betekenis van de naam Sandra

Het is een vrouwelijke naam die begint met de letter S, die van Griekse oorsprong is. Deze naam betekent hulp en advocaat, of wat bekend staat als een vrouw die rechten en vrijheden verdedigt, terwijl ze staat voor wat juist is. Deze naam is afgeleid van de naam ‘Alexandra’.

 • De betekenis van de naam Sanem

Het is een naam waarvan de oorsprong teruggaat tot de Turkse oorsprong, waar deze naam aan vrouwen wordt gegeven.. wat een mooie dame betekent, of een vrouw.. of een getalenteerd persoon, en het is een van de mooie namen die de mooiste dragen betekenissen De eigenaar van de naam heeft veel kenmerken die haar van anderen onderscheiden.

 • Betekenis van de naam Sahila

De oorsprong van de naam gaat terug naar India, en het is een van de vrouwelijke namen die beginnen met de letter S.. wat de persoon betekent die presenteert

Advies

En begeleiding, en het is ook nog eens een van de onderscheidende en mooie namen.De eigenaar van de naam kenmerkt zich door veel kenmerken.

Lees ook: Unieke meisjesnamen

 • De betekenis van de naam Saida

Het is wiens naam

Arabische namen

Dat wordt aan vrouwen gegeven, wat betekent: de vrouw die haar volk domineert. De eigenaar van de naam wordt gekenmerkt door veel kenmerken, en de meest opvallende van deze kenmerken is dat ze graag de leiding neemt.

Hoge posities

..

Daarnaast is ze ambitieus, streeft ze naar succes en heeft ze een sterke persoonlijkheid.

 • Betekenis van de naam Sayda

Deze naam vindt zijn oorsprong in Turkije, wat een mooie en lange vrouw betekent. Het heeft ook een andere betekenis, namelijk een vrouw die alle mensen om haar heen helpt. Deze naam wordt beschouwd als een van de zeldzame namen in de Arabische wereld. Het is niet erg gebruikelijk.

 • Betekenis van de naam Saira

Het is een van de namen van Arabische oorsprong, aangezien de naam is afgeleid van de naam Saira… wat degene betekent die tussen de mensen loopt, of de vrouw die reist… en het betekent ook

Vrolijk

Mooi, de vrouw met deze naam heeft veel kenmerken.

 • De betekenis van de naam Sabine

Het is een van de namen waarvan de oorsprong teruggaat tot de Latijnse oorsprong, en deze naam wordt aan vrouwen gegeven. Deze naam gaat terug naar een volk dat in de Centrale Apennijnen leefde in

Italië

Oud, naast het bestaan ​​van een stad met dezelfde naam.

 • De betekenis van de naam heks

Het is een van de namen waarvan de oorsprong teruggaat tot de Arabische oorsprong. Deze naam wordt aan vrouwen gegeven. De betekenis is de vrouw die iedereen betovert met haar elegantie en schoonheid. De drager van de naam onderscheidt zich door zijn

aantrekkelijke vrouw

Ze is mooi en trekt de aandacht van iedereen om haar heen. Ze is ook slim en ambitieus. Ze probeert alles te bereiken waar ze van droomt in haar professionele en academische leven.

Lees ook: Moderne Franse meisjesnamen

 • betekenis van de naam Sadin

Het is een van de meisjesnamen die begint met de letter S die teruggaat naar de Arabische oorsprong, en de naam betekent

Maagd van de Heilige Kaaba

Het heeft ook een andere betekenis: groen land.De eigenaar van de naam onderscheidt zich door vele kenmerken die haar persoonlijkheid benadrukken.

 • De betekenis van de naam Saran

Het is een van de meisjesnamen die begint met de letter S, die teruggaat tot de Indiase oorsprong. Het is een naam die aan mannen en vrouwen wordt gegeven… wat leuk betekent, maar in het Hindi betekent het

De schuilplaats

Of een toevluchtsoord, en een van de meest opvallende kenmerken die Saran’s karakter onderscheidt van de rest van de personages is dat ze aanhankelijk is.

De betekenis van de naam Sarah in de Arabische taal is vreugde en plezier. Het betekent ook een vrouw die mensen gelukkig maakt. Deze betekenis is vergelijkbaar met de betekenis in de Spaanse taal, wat betekent

Gelukkige vrouw

..

 • Betekenis van de naam Saria

De oorsprong van de naam gaat terug naar de Arabische oorsprong, aangezien het een van de vrouwelijke namen is die begint met de letter S. De naam is afgeleid van de naam Sariah, wat de rechtvaardige betekent en het betekent ook de leeuw, daarnaast betekent het de nachtelijke regen.. en de wolken, en het betekent ook degene die 's nachts reist.. of de wandelaar. De eigenaar van de naam heeft veel kenmerken die haar persoonlijkheid benadrukken.

Lees ook:namen


Lieve meisjes en hun verschillende en verschillende betekenissen

 • De betekenis van de naam Salina

Een van de meest prominente meisjesnamen die begint met de letter S, en de oorsprong ervan gaat terug naar de Latijnse oorsprong. Deze naam betekent de maan, en het is ook een van de namen met een aantrekkelijke en mooie betekenis. De eigenaar van de naam onderscheidt zich door veel goede eigenschappen, het meest opvallende kenmerk van haar is dat ze een verlegen en mooi meisje is, met een unieke en andere persoonlijkheid.

 • De betekenis van de naam Sanda

Het is een vrouwelijke naam die begint met de letter R. Het heeft een buitenlandse oorsprong. Het is een naam die teruggaat tot de Birmese taal in het zuiden van het land.

Oost-Azië

Deze naam betekent

de maan

. Het is ook een van de moderne en mooie namen die nog niet eerder is genoemd en bovendien is het een van de namen die niet wijdverbreid is in de Arabische wereld. Het is dus een unieke naam.

Een van de namen van Arabische oorsprong, het is een vrouwelijke naam met de letter S. Het betekent verblijf, rust en duurzaamheid, en er wordt gezegd dat de nacht stil is, wat betekent dat het stil en kalm is geworden. genoemd in de Heilige Koran in de uitspraak van de Almachtige: “Tegen de voormiddag (1) en de nacht wanneer het neerkomt (2)”.

Het is een naam van Arabische oorsprong en betekent de wolken die in de lucht voorkomen en ervoor zorgen dat er regen valt. Deze naam is een van de meest voorkomende namen in de Arabische wereld. Deze naam werd op plaatsen in de Heilige Koran genoemd. en, in de uitspraak van de Almachtige: “En je ziet de bergen, denkend dat ze bewegingloos zijn, terwijl ze voorbijtrekken.” De wolken gingen voorbij, het werk van God, die alle dingen volmaakte. Hij is zich bewust van wat je doet. (88).”

De naam Sahar is van Arabische oorsprong, wat het einde van de nacht betekent.. en het einde van alles, vóór zonsopgang.. De eigenaar van deze naam wordt gekenmerkt door vele kenmerken, en de meest opvallende van deze kenmerken is dat ze een eerlijke en goede persoonlijkheid. Ze houdt van de mensen om haar heen, verspreidt het woord.

Positieve energie

Tussen mensen.

De oorsprong van de naam gaat terug naar de Arabische oorsprong, en wordt ook aan vrouwen gegeven… wat de wegedoornboom betekent, een boom die in de zevende hemel in het paradijs voorkomt… Hij wordt ook beschouwd als een van de meest prominente namen genoemd in de Heilige Koran in Surat Al-Najm, in de uitspraak van de Almachtige: “En inderdaad, Hij zag het een andere keer (13) bij Sidrat al-Muntaha (14).”

Een van de Arabische namen die dienaar betekent, waar dat ook wordt gezegd

Kaaba-service

of

De binnenplaats van de Kaaba

En alles doen wat daarmee samenhangt, zoals ervoor zorgen en schoonmaken. Er wordt ook gezegd dat het de afdekking van de Kaaba is, of de bedekking van de Kaaba. Het heeft een andere betekenis, namelijk een sluier, wat betekent wat verbergt iets en verbergt het.

Voornamen voor meisjes beginnend met de letter S

Santina

Het woordenboek met namenbetekenissen specificeert de oorsprong van de naam Santina niet, behalve dat deze buitenlands is en heilig en vereerd betekent.

Spira

De betekenis van de naam Spira is perceptie, achterdocht en geloof, en de oorsprong van de naam is Hebreeuws.

Sifor

De naam Siphor is een naam van Hebreeuwse oorsprong en betekent roman, verhaal en verhaal.

Sela

De betekenis van de naam Selah is voor altijd of altijd, en de oorsprong is Hebreeuws.

manier

De naam Cybele is de Engelse vorm van een andere naam, 'Sabella', die ook als vrouwelijke eigennaam wordt gebruikt. De oorsprong is Grieks, maar de betekenis is de profetes, de vrouwelijke naam van de profeet.