De 11 beste Koreaanse romantische komedieseries zijn die waarin gebeurtenissen meedogenloos volgen, omdat er geen ruimte is voor verveling en verlenging van de gebeurtenissen, en het komische karakter, wanneer toegevoegd aan de romantische serie, er een onderscheidend karakter en een vleugje lichtheid aan toevoegt. ver weg van de dramatische verhalen die veel verdriet en huilen bevatten, laat het in de ziel niets dan extreme ellende achter voor de helden en wat hen overkwam.

Top 11 Koreaanse drama's

Het Koreaanse drama heeft een grote plaats in de harten van veel mensen kunnen veroveren dankzij de onderscheidende verhalen die het presenteert, en kijkers zijn gehecht geraakt aan de acteurs die deze rollen spelen, wat hen ertoe heeft aangezet al het werk dat ze doen te volgen.

Het belangrijkste is het soort drama dat de overhand heeft in Koreaanse series, omdat het wordt gekenmerkt door romantiek en tegelijkertijd verre van overdreven is, omdat het veel komedie bevat die zich afspeelt tussen de helden van het werk.

1- De Heirs-serie

De beste Koreaanse romantische komedies

Het wordt beschouwd als een van de beroemdste Koreaanse series, omdat de gebeurtenissen draaien om een ​​groep rijke mensen die een erfenis proberen te verdelen, maar een van de erfgenamen is niet aanwezig en ze proberen hem te zoeken, maar een van de fraudeurs speelt zijn rol, maar zal de zaak aan het licht komen? Of kan deze persoon het geld krijgen?

datum van publicatie

9 oktober 2013

Aantal ringen

20 afleveringen

Kampioenschap

Lee Who, Park Shin Hye, Kim Woo Bin.

Mis het ook niet: frequentie van 10 nagesynchroniseerde kanalen uit de Koreaanse serie

2- My Love uit Another Star-serie

De beste Koreaanse romantische komediesDe beste Koreaanse romantische komedies

Deze serie heeft ook een romantisch karakter, met een beetje komedie, maar is fictief. De held komt uit de ruimte, maar hij heeft bovennatuurlijke vermogens. Dit gebeurde 400 jaar geleden, maar sindsdien heeft hij zijn twintigjarige uiterlijk behouden. en werkt als hoogleraar aan de universiteit.

Hoewel hij niet de voorkeur geeft aan relaties met mensen, wordt hij verliefd op een Koreaanse actrice, en deze opeenvolgende gebeurtenissen hebben hem tot de beste Koreaanse romantische komedieserie gemaakt.

Eerste show

18 december 2013

Aantal ringen

21 afleveringen.

Helden

Soo Hyun, Jun Ji Hyun.

3-Days of Flowers-serie

De beste Koreaanse romantische komediesDe beste Koreaanse romantische komedies

Een van de beste Koreaanse romantische komedieseries die zich afspeelt tijdens de middelbare school. De heldin van de serie is een meisje dat werkt in het wassen van kleding. Op een dag gaat ze een bestelling afleveren bij een van de huizen van de rijke mensen. Ze ontdekt dat hij probeert zelfmoord te plegen, dus redt zij zijn leven.

Dan krijgt ze een studiebeurs voor de school waar deze jongen studeert, maar ze wordt onderworpen aan veel minachting vanwege haar lage financiële standaard. Iedereen daar noemt haar het wasmeisje, maar ze geeft niet op en komt tegen iedereen op. uiteindelijk raakt ze bevriend met die jongen.

Eerste show

5 januari 2009

Aantal ringen

25 afleveringen.

Helden

Lee Min Ho, Go Hye Sun, Kim Hyun Joong

4- Pinocchio-serie

De beste Koreaanse romantische komediesDe beste Koreaanse romantische komedies

Het verhaal van deze serie is in het begin erg triest, omdat de vader van de held jong omkwam bij een brandongeluk waarbij hij als brandweerman werkte, maar de regering zegt dat de leider vluchtte en de bandleden achterliet om de dood alleen onder ogen te zien, waardoor de hele buurt bespot de familie van de held, Ha Myung.

Dat bracht zijn moeder ertoe zelfmoord te plegen om aan de woorden van mensen te ontsnappen, en ze probeerde ook haar twee kinderen te vermoorden, maar Ha Myung overleefde het, toen een oude man hem van de verdrinkingsdood redde, hem zijn zoon Choi noemde en bij hem woonde totdat hij de familie ontmoette. heldin van de serie, en vanaf hier begint de romantiek vermengd met veel komedie met… Het meisje op wie hij verliefd werd, waardoor het een van de beste Koreaanse romantische komedies is.

Eerste show

12 november 2014

Aantal ringen

20 afleveringen.

Helden

Lee Jong Suk, Park Shin Hye.

Mis ook niet: Frequentie van vertaalde Koreaanse seriekanalen op Nilesat

5- Wat is er mis met de Miss Kim-serie

De beste Koreaanse romantische komediesDe beste Koreaanse romantische komedies

De held van deze serie is een narcistische manager die alleen maar aan zichzelf denkt. Toen hij jong was, kreeg hij een pijnlijk ongeluk met een jong meisje van nog geen vijf jaar oud. Een vrouw ontvoerde hen en pleegde daarna zelfmoord door op te hangen. Nadat vele jaren waren verstreken, ontmoette hij haar toen ze jong was en leerde haar kennen. Ze herkende hem echter niet, en toen hij haar vroeg: 'Weet je wie ik ben?' Ze zei ja, de manager.

Hij liet haar werken als zijn secretaresse, en ze bleef deze baan negen jaar lang uitoefenen, maar ze realiseerde zich plotseling dat ze haar leven verwaarloosde vanwege dit werk, dus besloot ze ontslag te nemen. Wat maakt dat hij zich zo aan haar vastklampt?

Deze serie heeft drie prijzen gewonnen, waarvan de laatste in 2018. Het is werkelijk de beste Koreaanse romantische komedieserie waarvan het verhaal iedereen die ernaar keek boeide vanwege het mysterie dat eromheen hangt.

6- Strong Girl Bong Soon-serie

De beste Koreaanse romantische komediesDe beste Koreaanse romantische komedies

Het verhaal van de serie draait om een ​​meisje genaamd Do Young Soon, een heel mooi meisje en geliefd bij iedereen. Ze werd echter geboren met bovennatuurlijke vermogens, maar ze kan deze alleen doorgeven aan een van haar familieleden. “, een van de bedrijfsleiders ziet de macht die ze heeft en stelt haar aan als lijfwacht. Wat gaat er gebeuren? Ga door met dit werk? Of ontwikkelen de zaken zich tot iets anders?

De serie heeft vele prijzen gewonnen vanwege zijn onderscheidende verhaal en kreeg een beoordeling van 8,2 en het aantal afleveringen is 17. Daarom wordt het beschouwd als een van de beste Koreaanse romantische komedieseries.

7- Afstammelingen van de Sun-serie

De beste Koreaanse romantische komediesDe beste Koreaanse romantische komedies

De serie is de bekendste van alle Koreaanse series, omdat de gebeurtenissen zich afspelen rond een meisje dat als chirurg werkt in het Haesung-ziekenhuis in Seoul en verliefd wordt op een kapitein van de Zuid-Koreaanse strijdkrachten. Deze relatie is vol gevaren en oorlogen. maar binnen een romantisch komediekader.

Het is een serie die echt de moeite waard is om te bekijken, aangezien hij 17 prijzen heeft gewonnen en het aantal afleveringen slechts 19 is. De serie werd door veel kijkers genomineerd en werd geclassificeerd als de beste Koreaanse romantische komedieserie.

8- Terwijl ik sliep-serie

De beste Koreaanse romantische komediesDe beste Koreaanse romantische komedies

Het is een van de series met een romantisch karakter, komedie en fantasie tegelijk. De heldin van het verhaal, Nam Hong Joo, kan toekomstige gebeurtenissen zien. Als iemand gaat sterven, kan zij dit zien en hem redden.

Omdat deze dromen vaak heel slecht uitkomen, probeert Jung Jae Chan ze te helpen voorkomen. De serie heeft vier prijzen gewonnen omdat het een van de mooiste verhalen is, en het verhaal kent veel enthousiasme en het aantal afleveringen bestaat uit 32 afleveringen.

Mis ook niet: Roya Drama kanaalfrequentie en serieschema's

9- Een noodgevalletje verliefdheid

De beste Koreaanse romantische komediesDe beste Koreaanse romantische komedies

Het is een van de series waarin het romantische karakter heel duidelijk naar voren komt en wordt beschouwd als de beste Koreaanse romantische komedieserie die ondanks zijn leeftijd een geweldige plaats heeft ingenomen, aangezien de held in de strijdkrachten in Noord-Korea werkt.

Dat staat erg vijandig tegenover Zuid-Korea, het land van de heldin waar de held verliefd op wordt, dus het verhaal begint met dat meisje, dat wordt beschouwd als een van de beroemdste zakenvrouwen, wanneer ze de nieuwe parachutespringende uitrusting uitprobeert die ze had gepland. op de markt te zetten.

Ze belandt echter op het grondgebied van Noord-Korea en ontmoet deze officier, en vanaf hier begint hun verhaal over zijn vele pogingen om haar terug te brengen naar haar thuisland, wat onmogelijk is omdat de regering haar als een spion beschouwt, en dit alles binnen een bepaalde grenzen. kader van komedie en romantiek, met veel drama en verdriet dat hun hart soms vertroebelt.

Deze serie heeft 4 prijzen gewonnen en het aantal afleveringen is 16. Het belangrijkste is dat de twee helden nadat ze daadwerkelijk zijn getrouwd, een einde hebben bereikt dat kijkers niet in de serie konden zien.

10- Dubbele noodserie

De beste Koreaanse romantische komediesDe beste Koreaanse romantische komedies

Jane, de heldin van de serie, werkt als voedingsdeskundige en wordt verliefd op een geneeskundestudent genaamd Chang Min, die uit een zeer rijke familie komt. Ondanks de minachting waarmee Jane wordt geconfronteerd door de familie van Chang Min, trouwt het stel desondanks , maar dit huwelijk duurt niet lang, ze gaan uit elkaar.

Dagen gaan voorbij en ze studeren allebei af aan de universiteit, maar het lot brengt ze weer bij elkaar omdat ze allebei worden aangesteld als arts in een ziekenhuis, en dan begint de relatie opnieuw in komische evenementen. De serie werd vertoond in januari 2014 en de afleveringen ervan zijn 20.

11- Dood me of genees me-serie

De beste Koreaanse romantische komediesDe beste Koreaanse romantische komedies

De held is een man die lijdt aan geheugenverlies en als gevolg daarvan een aantal psychische aandoeningen heeft, waaronder meervoudige persoonlijkheidsstoornissen. Hij neemt zijn toevlucht tot psychologische behandeling, maar de dokter wordt verliefd op een van zijn personages.

Het verhaal volgt zijn vele pogingen om de zaak voor zijn familie verborgen te houden, maar ze komen er uiteindelijk achter. Het aantal afleveringen van deze serie is 20 en werd in 2015 vertoond met Ji Sung en Hwang Jung Eum in de hoofdrol.

Nieuwe Koreaanse serie 2024

Koreaanse drama's blijven hun rijkdom vergroten, dus er komen voortdurend veel nieuwe series uit.

1- Little Women-serie

De beste Koreaanse romantische komediesDe beste Koreaanse romantische komedies

Drie zussen wiens relatie heel sterk is. De drie zijn opgegroeid in zeer moeilijke financiële omstandigheden, maar zijn betrokken bij een zeer zwaar ongeval met een van Korea's rijke families. Hoe gaan ze dit oplossen? Kim Go Eun, Nam Ji Hyun, Park Ji Hyo en Wi Ha Joo spelen de hoofdrol in deze serie.

De première van deze serie was op 3 september 2024 en de show loopt door tot 9 oktober 2024, met 12 afleveringen.

2- Law Cafe-serie

De beste Koreaanse romantische komediesDe beste Koreaanse romantische komedies

Lee Seung Gi werkte vroeger als voormalig officier van justitie, nu is hij eigenaar van een gebouw, en mensen noemen hem het geniale monster, en de heldin is Lee Si Young, die als advocaat werkt, maar haar karakter is vierdimensionaal, en de De gebeurtenissen uit de serie vinden plaats in een advocatenkantoor en deze serie is te zien van 5 september 2024 tot 25 oktober 2024, met 16 afleveringen.

3- Er was eens in een kleine stadsserie

De beste Koreaanse romantische komediesDe beste Koreaanse romantische komedies

De gebeurtenissen draaien om een ​​man die in de stad Seoul woont. Wanneer hij naar het platteland gaat, ontmoet hij daar een politieagente. De gebeurtenissen draaien om de komische en romantische gebeurtenissen die plaatsvinden in het dorp Heedong, dat toen rustig was. plotseling komen er verschrikkingen op neer.

De serie loopt van 5 september 2024 tot en met 28 september 2024 en telt 12 afleveringen. De acteurs zijn: Joy Red Velvet, Cho Young Woo, Baek Sung Chul en Ha Yeol Ri.

4- Drug Saints-serie

De beste Koreaanse romantische komediesDe beste Koreaanse romantische komedies

Deze serie is een mengeling van drama en misdaad, naast romantiek en gelach, en vertelt over een zakenman wiens omstandigheden hem geen andere keus lieten dan samen te werken met de Nationale Inlichtingendienst, zodat ze Yoo Hin, de leider van de drugshandelaren, konden arresteren. in Korea.

Deze serie is uitgebracht op 9 september 2024 en heeft 6 afleveringen, met in de hoofdrollen Ha Jung Woo, Hwang Jung Min, Park Hae Soo en Jo Woo Jin.

Mis ook niet: de frequentie van het Nahar Drama-kanaal en de tijden van de Ramadan-series

5- De Mental Trainer Gigal-serie

De beste Koreaanse romantische komediesDe beste Koreaanse romantische komedies

Een taekwondospeler mocht niet bij het nationale team spelen, maar hij wordt coach van het nationale team om de spelers te helpen die met pensioen zijn gegaan, en het aantal afleveringen van de serie is 16 en liep vanaf 12 september. 2024 tot 1 november 2024, en de acteurs daarin zijn Jung Woo, Lee Yumi en Kwan Yul., Park Se Young.

Koreaanse series hebben altijd een speciaal karakter, omdat er geen plaats is voor imitatie of verhalen die het schrijven doden, omdat elke serie een verhaal bevat dat de kijker niet had verwacht.