De beste merken herenpakken in Egypte. Het pak is de eerste en meest elegante optie waar een man naar op zoek is bij speciale gelegenheden en in het dagelijks leven in het algemeen, vooral zakenmensen en anderen wier werk dit vereist. Elegantie hangt niet af van het simpelweg dragen van een pak, omdat het zorgvuldige aandacht vereist voor het type pak. De stof en het merk zijn compatibel met de lichaamsvorm en huidskleur, dus elke man moet op zoek gaan naar de beste merken herenpakken om de gewenste uitstraling te krijgen die bij zijn persoonlijkheid past.

De beste merken pakken in Egypte

Er is geen mannenkast waar niet minstens één pak in zit, ook al is het niet een van zijn favoriete kledingstukken. Dit belet niet dat de trouwdag, die de belangrijkste is in ieders leven, het pak als een van zijn favoriete kledingstukken beschouwt. de rituelen en basiszaken.

Dat is onmisbaar, dus je moet de regels voor het dragen ervan en de oorsprong ervan leren kennen, en hoe je de beste soorten onderdelen kiest, om op te vallen met de nieuwste look van deze dag.

Ermenegildo Zegna

zij

Italiaans internationaal merk

Het begon in het midden van de negentiende eeuw en werd opgericht door Angelio Zegna nadat hij besloot zijn bedrijf te verschuiven van horloges naar stoffen. Hij richtte een van de grootste bedrijven op die stoffen produceerden en verkochten, en zijn reputatie werd beroemd en hij werd een van de grootste zakenlieden en kooplieden op dit gebied.

Het bedrijf werd doorgegeven aan de kinderen en zij besloten pakken te gaan maken, en in feite werd het een teken en symbool voor herenpakken. Het stond bekend om zijn kwaliteit en elegantie, enzovoort van generatie op generatie, en het staat nog steeds de top boven internationale pakkenmerken.

Het wordt gekenmerkt door luxueuze en klassieke kleuren die geschikt zijn voor alle looks en gelegenheden, en is geschikt voor alle huidtypes. Er is geen discussie over de kwaliteit van de fijne stoffen en de elegantie van de snit, evenals over de professionaliteit van de kleermaker. en creativiteit en innovatie zijn een integraal onderdeel van dit merk.

Tom Ford

Als een van de vernieuwers op het gebied van de productie van pakken en hun snitten, bewoog hij zich tussen verschillende bekende merken en onderscheidde zich door met hen samen te werken, totdat hij aan zijn eigen merk ging werken, en een van de merken waarmee hij werkte was Gucci Natuurlijk is hij een persoon die zich onderscheidde door elegantie, aantrekkelijk uiterlijk en harmonie van kleuren, en dit kwam tot uiting in zijn ontwerpen, dus ze waren… Geliefd bij alle liefhebbers van elegantie.

Het stond ook bekend om zijn gemakkelijke stijl en zijn hoge gevoel voor stijl. Als je het ziet, kun je het onderscheiden van anderen, omdat de designeraccenten bekend en onderscheidend zijn, wat deze pakken tot een charmant merk maakte.

De beste merken herenpakken

Brunelli Cucinelli

Niet alleen dat, maar het kan ook als een luxemerk worden beschouwd

Goed doel

Het spaart een vijfde van de jaarwinst en schenkt dit aan een goed doel. Daarnaast staat het bekend om de zorg voor zijn medewerkers en het verstrekken van goede salarissen, die twintig procent hoger liggen dan gebruikelijk op dit gebied.

De kwestie hangt niet alleen af ​​van het menselijk verstand, maar het is eerder een van de luxemerken die zich onderscheidt door de kwaliteit van de kasjmier die in de industrie wordt gebruikt, die heel goed weet hoe ze een man moeten verwennen, en vanwege zijn kwaliteit en Vanwege dit onderscheid kiezen veel mensen ervoor als een volledig, verfraaid pak, of een deel ervan om het prestige en de elegantie van een andere outfit aan te vullen.

De beste merken herenpakkenDe beste merken herenpakken

Brooks-broers

Veel presidenten van de Verenigde Staten van Amerika droegen dit merk, waaronder…

Donald Trump

Tijdens zijn inauguratie droeg hij een jas van het merk

Brooks-broers

En andere presidenten, zoals Barack Obama, Lincoln, John Kennedy en anderen, aangezien het aantal presidenten dat deze pakken droeg veertig werd, vanaf het begin van het jaar 1818 tot de huidige tijd.

Het is normaal dat politici, zakenmensen en anderen met een hoge status en unieke smaak dit merk eisen, aangezien het een van de oudste en oudste merken in de Verenigde Staten is, gekenmerkt door luxueuze stoffen en moderne en ideale technologieën, die meerdere opties bieden voor klassieke en hedendaagse smaken.

Brooks Brothers-pakBrooks Brothers-pak

Cesare Attolini

Deze pakken onderscheiden zich van anderen door hun handwerk, omdat elk pak individueel wordt genaaid door een team van professionele kleermakers, passend bij de lichaamsgrootte en gekenmerkt door elegantie en aantrekkelijk uiterlijk, zodat elk pak een meesterwerk en een andere creativiteit is en ook minutieus is gemaakt. gemaakt, omdat de kleermakers met hoge efficiëntie en ervaring worden gekozen, waardoor het een bekend merk in luxe mode is geworden.

Ze geven ook om de kleinste details, en het is bekend dat handgemaakt vakmanschap wordt gekenmerkt door kunst en vakmanschap, en daarom zijn de aantallen beperkt en ook exclusief, en onderscheidt de maker van het merk zich.

Vincenzo Tolini

Het heeft een bijzondere stempel gedrukt in de wereld van pakken door het ontwerpen van herenpakken in de Napolitaanse stijl. Het onderscheidt zich ook van anderen door de goede stof en het professionele maatwerk, waardoor het lang meegaat.

Jeeves en Hawkes

Het is wereldwijd bekend en is een van de soorten waar alle mensen van houden, vooral beroemdheden op verschillende gebieden, waaronder zij

Bill Clinton en Michael Jackson

En bij vele anderen was het in staat om het traditionele en bekende te combineren met een eigentijdse stijl. Het past ook bij mannen van verschillende leeftijden en verschillende klassen en biedt hen alles wat ze nodig hebben.

In feite is hij de auteur van deze kwalitatieve verschuiving

Jason Basmigian

De voormalige directeur en bedenker die dit merk moderner heeft gemaakt, maar met behoud van de traditionele en klassieke identiteit.

De beste merken herenpakkenDe beste merken herenpakken

merk Huntsman

Dit merk onderscheidt zich door zijn erfgoed, aangezien het dateert uit het jaar 1809, dat meer dan tweehonderd jaar heeft geduurd, gedurende welke tijd dit bedrijf alle…

Leden van de Britse koninklijke familie b

Naast Hollywood-sterren is de kwaliteit van de Huntsman-pakken traditioneel, maar toch hebben ze speciale snitten die hun unieke handelsmerk zijn.

Het is algemeen bekend dat niemand mag solliciteren bij het bedrijf voordat het bedrijf hem aan een uitgebreide en lange training heeft onderworpen, totdat hij het knippen van zijn pakken onder de knie heeft. Daarom is er geen ruimte voor fouten, aangezien de precieze details en het onderscheid vormen een bijzonder beeld dat hen onderscheidt van anderen.

De mooiste soorten herenpakstoffen

Het kiezen van de stof is het allerbelangrijkste voordat u een herenpak op maat gaat maken of kopen. Wat stoffenmerken betreft, adviseren mode-experts en herenmode in het algemeen verschillende keuzes voor mannen met betrekking tot stoffen, waaronder:

hopsa doek,

Het wordt als zeer ideaal beschouwd voor zowel de lente als de zomer.

daar

Flanel of flanelstof

Het is een soort wollen stof, en er zijn katoensoorten, afhankelijk van wat je voorkeur of wens is, beste man, aangezien deze soorten worden gekenmerkt door zachtheid en hoge kwaliteit, en zijn vervaardigd uit Schotse dennevezels.

Wollen doek

Het is een van de meest gebruikte stoffen voor pakken, omdat het geschikt en ideaal is voor alle seizoenen. Tropische wol is bijvoorbeeld geschikt voor het zomerseizoen en is een van de onderscheidende stoffen voor de klassieke pakvorm. voelt zacht aan en kreukt niet.

 • Er zijn meer dan tweehonderd soorten wol die afkomstig zijn van veertig soorten dieren, en de kwaliteit van elke wol varieert afhankelijk van de bron. De bekendste is traditionele geitenwol en Moreno-wol, die zacht en sterk is.

 • daar

  Mohairwol, Angorawol

  Het wordt meestal gecombineerd met nylon.

 • De prijs is ook duur, en er is ook kasjmier en alpacawol, die wordt beschouwd als een luxueuze en zachte stof, gekenmerkt door sterkte en een zijdeachtige textuur.

Katoenen stof

Het wordt beschouwd als één van de beste stofsoorten, omdat het het pak een casual touch geeft. Katoenen pakken zijn meer geschikt voor de zomer, maar er zijn soorten die juist geschikt zijn voor gebruik in de winter.

Modehuizen gebruiken materialen en stoffen die milieuvriendelijk zijn, en deze worden op grote schaal toegepast. De belangrijkste daarvan is biologisch katoen, of het nu 100 procent katoen is of gemengd met andere soorten.

 • daar

  Katoenen weefsel

  Het verschilt tot op zekere hoogte van katoen, omdat de pakken die ervan worden gemaakt lichtgewicht en comfortabel zijn, vooral op warme dagen.

 • Omdat het lucht doorlaat en het lichaam goed ventileert, maar het slechte is dat het duur is en dat de stijl specifiek is en misschien niet bij sommige mensen past.

Linnen stof

De ideale keuze voor zomer- en lentepakken, hoewel het een van de stoffen is die beschadigd en gekreukeld raakt, houden de ontwerpen hier meestal rekening mee. De stof is meestal in de eerste plaats gedeeltelijk gekreukeld en is geschikt voor de stijl van vrijetijdspakken , maar sommige

Donkere kleuren

Het geeft een aantrekkelijker uiterlijk.

Zijde stof

 • De mooiste soorten stof

  Het is het zachtste en meest elegante en een pak van zijde is geschikt voor verschillende seizoenen.Om extreem elegant te zijn moet de glans minimaal zijn en is het gemakkelijk te gebruiken bij het naaien.

 • Er zijn fluwelen pakken die opvallend en pittoresk zijn, met veel luxe en verfijning, en de kwaliteit van fluwelen stoffen is geschikt voor formele pakken, vooral voor grote gelegenheden en grote feesten.

Soorten herenpakken

Het pak is dubbelgeknoopt

 • Wij vinden ze

  marinekleur

  In pakken met twee knopen zijn ze geschikt voor huwelijksceremonies of op de werkplek, of het nu gaat om persoonlijke interviews bij het solliciteren of vergaderingen.

 • Wat betreft

  Donkergrijze pakken

  Met zijn verschillende kleuren speelt het een essentiële rol in de elegantie van een man en de glans van zijn uiterlijk. Het is ook flexibel door verschillende tinten, dus experts raden aan om donkergrijs te dragen voor winterse gelegenheden.

 • Wat betreft

  Lichtgrijze pakken

  Ze neigen naar een casual look, terwijl pakken in middengrijs belangrijk zijn voor elegantie bij gelegenheden overdag.

Pak met dubbele rij knopenPak met dubbele rij knopen

Pak met dubbele rij knopen

 • Ze zijn vaak een symbool van klassieke elegantie, vooral donkere kleuren zoals marineblauw, grijs en zwart, gemaakt van wollen mohair, dat sinds het begin van de zestiende eeuw in Engeland en Turkije wordt gebruikt voor het maken van pakken.

 • Geschikt voor bruiloften en formele avondfeesten.

Avondvergoeding

 • Deze omringt de nek en borst met een glanzend satijnen lint en is bevestigd aan herenaccessoires om te combineren met donkere kleuren en strikken en een prachtige look te geven.

Zomer pakken

 • Ze zijn meestal gemaakt van licht katoen of linnen, om zweten te voorkomen en geen warmte te absorberen. Het verdient daarom de voorkeur om weg te blijven van stoffen die synthetische vezels bevatten.

 • Lichte kleuren zoals wit en olijftinten zijn meer geschikt voor de zomer.

Controleer pakken

 • Onconventioneel of gebruikelijk, het kan met overhemden worden gedragen en is geschikt voor alle gelegenheden, vooral overdag.

Een aantrekkelijk en elegant uiterlijk is niet moeilijk te bereiken, maar het vereist wel kennis van een aantal modezaken, vooral voor de plaats waar je woont. Als je bijvoorbeeld een inwoner van Caïro bent, moet je bekend zijn met

De beste merken herenpakken

Het is een kenmerk van mannelijkheid, maar om knapheid te tonen, moet het geschikt zijn voor het gewicht, de maat en de lengte, en de kleurcoördinatie van de onderdelen ervan, zoals de strikjes, halsdoeken, zakdoek en jasje. als je een donkere huid hebt, zullen grijze kleuren en lichte tinten, enzovoort, bij je passen.

Beste lezer, we hopen dat we via de inhoudswebsite alle informatie over de beste merken herenpakken in Egypte hebben verstrekt, en dat we volledig voorbereid zijn om zo snel mogelijk op uw vragen te reageren.