Het fenomeen van haat en kwaadaardigheid onder mensen is niet vandaag of gisteren geboren, maar is al aanwezig sinds het begin van de schepping, zoals we het aantroffen tussen Kaïn en Abel, maar de Almachtige God heeft geen haatdragende eigenschap onder de mensen geschapen zonder een smeekbede te hebben gedaan. om het kwaad onder Zijn dienaren te voorkomen.

Daarom heeft onze nobele Boodschapper ons veel smeekbeden en smeekbeden geleerd die mensen beschermen tegen samenzweringen en woede, vooral omdat deze smeekbeden schade voorkomen van degene die andere mensen haat, daarnaast werken ze om de persoon en zijn kinderen, geld en andere dingen uit de ogen van mensen, complotten en haat jegens hem.

Een gebed tegen degenen die tegen u samenzweren

We zijn in een tijd gekomen waarin het kwaad en de samenzwering tegen anderen zijn toegenomen, vanwege de voorziening die God hem heeft gegeven, hetzij in de vorm van kinderen, geld, gezondheid of andere zegeningen van God. Daarom is het de plicht van iedereen Moslim moet zichzelf goed versterken met meer smeekbeden om complotten tegen hem en zijn kinderen en geliefden af ​​te weren, en een van de belangrijkste van deze smeekbeden is:

Ik vraag de Almachtige God, Heer van de Grote Troon, om de complotten van samenzweerders van mij af te wenden en mij te beschermen tegen elk kwaad dat mij schaadt.

O God, ik zoek uw hulp en uw ongeëvenaarde kracht om mij te beschermen tegen de haat en complotten van mensen, en om mij te beschermen met uw ogen die nooit slapen.

O Machtige, O Machtige, Jij weet het beste wie van mij houdt en wie op de loer ligt. Als het kwaad mij te wachten staat, bent U in staat het te overwinnen, en als er iets goeds is, help mij er dan mee.

Mijn Heer, maak al mijn zaken gemakkelijk voor mij en houd ze voor altijd en voor altijd verborgen, en houd de machinaties van mensen van mij weg.

Mijn God, wie mij kwaad wil doen, U bent in staat hem te verslaan, en wie het goede voor mij wil, help hem daarbij en schenk hem iemand die hem in zijn zaken helpt.

Ik zoek mijn toevlucht bij U, mijn God, tegen het kwaad van de mensen, hun machinaties, hun plannen en hun haat. O God, verwijder mij van hen zoals U het Oosten van het Westen verwijderde.

O God, ik zoek toevlucht bij U met de perfecte woorden van God tegen het kwaad van wat Hij heeft geschapen, en keer het kwaad van elk complot van mij af en schenk mij gezondheid. U bent de Genezer en de Genezer, o God.

Bid voor iemand die je pijn doet

In ons dagelijks leven ontmoeten we mensen die het goede voor ons willen en ons graag willen helpen, en aan de andere kant ontmoeten we mensen die het slechte voor ons willen, en die hard werken om ons in de val te lokken en plannen voor ons op te zetten. om anderen schade te berokkenen, dus moeten we onszelf tegen hen beschermen met deze smeekbeden:

O God, wie kwaad tegen mij wil, geef hem zijn complot terug, leid hem van zichzelf af, versterk mijn geloof, en verzwak mij niet en verneder mij niet tegenover hem.

Ik vraag u, O Overwinnaar van de onderdrukkers, en O Ondersteuner van de onderdrukten, om de complotten en het kwaad van de mensen van mij af te weren, en hen te beroven van rust en comfort, net zoals zij hen beroofden van de onderdrukte gelovigen.

O God, wie mijn familie kwaad wil doen, doe hem pijn aan zijn familie, en zorg ervoor dat zijn woord onder de dienaren wordt verspreid en zijn kracht wordt verdeeld, zodat hij het niet kan verzamelen.

Mijn Heer, ik vraag U om de complotten van mensen tegen mij te stoppen, om mij te beschermen tegen hun agressie jegens mij, en om mij te behoeden voor hun kwaad, O Heer der Werelden.

O God, wie ook de gerustgestelde moslims wil beschermen, beraam een ​​complot om hem te doden, en dwing degenen die sterker zijn dan hij over zich heen, en bespoedig zijn dood.

Onze God en onze dierbare, schenk ons ​​de overwinning over een volk dat U niet vreest, bescherm ons tegen het boze oog dat ons kwaad wenst, vergroot onze kracht en verzwakt ons niet voor hen.

O God, mijn Heer, als er een atoom van genade en angst voor Uw Majesteit in hun hart is, breng ze dan terug uit hun achteloosheid, leg angst en angst voor U in hun hart, bekeer ze, vergeef ze en zorg voor hen met Uw genade.

Bidden voor iemand die mij onderdrukte

Wanneer iemand het gevoel heeft dat mensen hem onrecht hebben aangedaan en onderdrukt, neemt hij alleen zijn toevlucht tot de Almachtige God, roept hem aan en vraagt ​​Hem de Almachtige om hulp. Als je het onrecht voelt dat anderen je aandoen, en de onderdrukking die mensen je aandoen dan hoef je alleen maar deze woorden te zeggen, en God zal het van je wegnemen.

O mijn Heer, ik ben onderworpen aan onrecht van anderen, dus verwijder het van mij, en versterk mijn geest, en laat mij niet gebroken worden voor de onderdrukkers.

O God, schenk mij de overwinning met Uw overwinning, laat mij niet in de steek, en keer mij af van slecht gedrag. U bent de bewaker daarvan en u bent daartoe in staat.

Onze Heer, open voor mij de deuren van Uw genade en vergeving, en keer de complotten van Uw dienaren van mij af. O God, bescherm mij tegen degenen die mij onrecht hebben aangedaan, en maak mijn rechten en mijn eigendom toegestaan. O God, doe dat niet. schenk hem de overwinning onder zijn geliefden of zijn metgezellen.

O Heer der werelden, u kent mijn hart. Ik verlangde naar de leiding van mijn onderdrukker, berouw en terugkeer en zich tot U wenden, maar hij staat erop u ongehoorzaam te zijn en mensen te onderdrukken. O God, bescherm hem tegen mij met uw kracht en gerechtigheid.

Mensen hebben mij onderdrukt en onrecht aangedaan, en zij weten dat u hoort en ziet. O God, toon ons in hen de wonderen van uw kunnen. O God, kom niet voor hen tussenbeide, uw Profeet Mohammed, en laat hun ogen het Paradijs niet zien. .

O Heer, wend hun kwaad en hun complotten af ​​van de getrouwe en monotheïstische moslims, en houd hen bezig met zichzelf, en zorg ervoor dat hun complotten ervoor zorgen dat ze worden afgeslacht.

Mijn Heer, wie wil dat hij of zij zich oprecht bekeert en terugkeert naar Uw rechte pad, accepteer hem, o God, en vergeef zijn zonden, en vergeef hem wat ervoor kwam en wat erna kwam, o Barmhartige van de Genadevolle.

Een gebed om het kwaad van mensen van mij te stoppen

Mensen zoeken naar troost, rust en sereniteit in het leven, weg van het kwaad van mensen en het leven van hun machinaties, maar je moet getroffen worden door een aantal eindeloze machinaties en kwaad, zoveel mensen willen graag bidden om het kwaad van mensen van hen te stoppen en uit hun leven, en de belangrijkste van deze smeekbeden zijn de volgende:

O God, ik zoek mijn toevlucht bij U tegen het kwaad van de mensen, en ik zoek mijn toevlucht bij U tegen hun machinaties en onrecht, want U bent tot alle dingen in staat.

Mijn Heer, ik zoek Uw hulp bij het beheren van mijn zaken, het onthullen van mijn zorgen, het wegnemen van mijn verdriet en het weghouden van het kwaad van mensen van mij, dus laat Uw arme dienaar niet in de steek, o God.

Onze God, onze Meester en onze Schepper, zorg voor ons en houd de jaloerse, ongevoelige, kwaadaardige en sluwe dienaren van ons weg, O Heer der Werelden.

God is voldoende voor ons en Hij is de beste behandelaar van zaken. U bent mijn voldoende en mijn vertegenwoordiger, o God. Neem de leiding over mijn zaken, beheers mijn gedachten, keer u af van mijn afgunst, boosaardigheid, woede en kwaad, en zuiver mezelf en de zielen van degenen om mij heen tegen het kwaad.

O God, ik ben beschermd door de Heer der Werelden, de Heer van alle mensen, tegen het kwaad van elk levend wezen, en tegen het kwaad van elk oog dat naar mij kijkt en mij kwaad wenst.

Ik heb mezelf in U versterkt, o mijn Heer, dus wend het eindeloze kwaad van mensen van mij af, en houd de nooit eindigende machinaties van mensen van mij weg. U kent ze en bent daartoe in staat.

O God, ik bid tot U om de schade van mensen van mij weg te nemen, om mij te beschermen tegen elk kwaad dat zij willen dat ik doe, en om elk complot tegen mij te verwijderen.

Een smeekbede tegen degenen die tegen jou samenzweren volgens de Sunnah van de Profeet

De nobele Profetische Sunnah staat vol met vele smeekbeden die mensen beschermen tegen het kwaad van mensen, of het nu gaat om haat, kwaadaardigheid of afgunst. De Profeet, moge God hem zegenen en vrede schenken, was er elke dag op gebrand om deze smeekbeden in de ochtend en de ochtend te reciteren. avond, inclusief:

Oh God, ik vraag U om vergeving en welzijn in deze wereld en het hiernamaals, en in mijn religie, mijn wereld, mijn familie en mijn geld. Oh God, bedek mijn fouten en stel mijn pracht veilig. Oh God, bescherm mij van voor mij, van achter mij, van mijn rechterzijde, van mijn linkerzijde en van boven mij, en ik zoek toevlucht in Uw grootheid tegen de aanval van onder mij.

Ik zoek mijn toevlucht tot de volmaakte woorden van God, tegen elke duivel en monster, en tegen elk kwaad oog.

O God, ik ben uw dienaar, de zoon van uw dienaar, de zoon van uw slavin, mijn spie is in uw hand, ik blijf in uw oordeel, ik ben rechtvaardig in uw besluit, ik vraag u, o God, bij elke naam die van jou is en waarmee je jezelf hebt genoemd, of geopenbaard in je boek, of geleerd aan iemand van jouw schepping, of geheim gehouden in de kennis van het ongeziene met jou, om van de Koran de bron van mijn hart te maken, de licht van mijn borst, de verwijdering van mijn verdriet, en de verwijdering van mijn angst en verdriet.

Ik zoek mijn toevlucht tot de volmaakte woorden van God, waar noch de rechtvaardigen, noch de immorelen aan voorbij kunnen gaan, tegen het kwaad van wat Hij heeft geschapen, voortgebracht en vrijgesproken, en tegen het kwaad van wat uit de hemel neerdaalt, en tegen het kwaad van wat daarin opstijgt, en van het kwaad van wat Hij op aarde heeft verspreid, en van het kwaad van wat daaruit voortkomt, en van het kwaad van de verleidingen van dag en nacht, en van het kwaad van iedere klopper, behalve van degene die klopt. Goed, Rahman.

O God, ik zoek toevlucht in Uw eervolle gezicht en Uw perfecte woorden tegen het kwaad van wat U bij de spie vat. O God, U openbaart de schuld en de zonde. O God, Uw soldaat is niet verslagen, noch Uw belofte breken, noch heeft iemand die serieus met U bezig is er profijt van, glorie zij U en alle lof zij U.

Gebeden om bescherming tegen machinaties en kwaad

Wees er altijd zeker van, O moslimgelovige, dat de Almachtige God naast Zijn dienaren staat, op gebeden reageert, hen beschermt en voor hen zorgt met Zijn zorg en zorg, de Almachtige. Daarom moet u uzelf en uw kinderen altijd beschermen en sterken. , en je huis met meer smeekbeden die je zullen beschermen tegen de complotten van samenzweerders, waaronder:

Gebeden om bescherming tegen machinaties en kwaad

O God, we roepen U aan zoals U ons heeft opgedragen, dus antwoord ons zoals U ons hebt beloofd, O God, O God, bescherm ons tegen de kwade machinaties van de dienaren, leg hen niet op die U niet vrezen of genade hebben op ons.

O Heer van de mensen, verwijder het ongeluk en genees ons. U bent de genezer. Er is geen genezing behalve uw genezing, een genezing die geen ziekte achterlaat.

O God, wie ook maar een complot tegen ons, onze familie, onze kinderen en onze vrienden beraamt, stop dan hun complot in hun keel, en beheers hun zielen, en grijp ze met uw macht, want u bent degene die macht over hen heeft .

O mijn God, U ziet de harten van mensen en wat ze verbergen. Verlicht mijn inzicht, en maak voor mij goede metgezellen van Uw goede dienaren, en keer de verfoeilijke en slechte mensen van mij af.

U bent mijn voldoende en mijn agent. Kijk naar mij met de ogen van uw vriendelijkheid en vrijgevigheid, en bescherm mij met uw waakzame oog dat nooit slaapt voor het kwaad van de verraderlijke samenzweerders.

O God, ik ben Uw dienaar, onderworpen aan U. Geef geen van Uw dienaren gezag over mij, en verneder mij niet tegenover iemand anders dan U, en beraam niemands complot tegen mij behalve op Uw bevel, O Heer van de wereld. de wereld's.

Mijn Heer, wie kwaad tegen mij beoogt en obstakels op mijn pad plaatst, vernietig dan hun ogen zoals U hun harten vernietigde, en neem ze mee met de hulp van de Machtige en Machtige.

Een schriftelijke smeekbede tegen degenen die tegen u samenzweren

Er zijn een aantal manieren waarop we met dit soort mensen kunnen omgaan, waarvan de belangrijkste is om waar mogelijk bij hen weg te blijven. Als het voor ons nodig is om met ze om te gaan, moeten we voorzichtig met ze praten. en het niet hebben over de positieve punten die we voor hen hebben, en het is ook beter om ermee om te gaan, wees vriendelijk tegen hen en vermijd het voeren van veel discussies met hen.

Een gebed tegen degenen die tegen u samenzwerenEen gebed tegen degenen die tegen u samenzweren

In de naam van God, de beste naam is in de naam van God, met wiens naam niets op aarde of in de hemel kan worden geschaad. In de naam van God opende ik, en in God verzegelde ik, en in Hem geloofde ik. In de naam van God ben ik geworden, en op God heb ik mijn vertrouwen gesteld. Hij is God, mijn Heer. Ik associeer niemand met Hem – God is groot, God is groot, God is groot – In de naam van God Op mezelf en mijn religie.

In de naam van God, voor alles wat mijn Heer mij heeft gegeven, vraag ik u, o God, om uw goedheid vanwege uw goedheid die niemand geeft behalve u. Glorie zij uw naaste, glorie zij u, en er is geen god Maar jij. Laat mij je beschermen tegen het kwaad van elke autoriteit en tegen de vervloekte Satan. O God, ik bescherm mezelf tegen het kwaad van al het kwaad dat U hebt geschapen en ik bewaak mezelf samen met U. Over hen en ik presenteer ze in mijn handen.

Gebeden om bescherming tegen kwaad en machinaties

Er zijn enkele methoden die gebruikt kunnen worden om bescherming te bieden tegen het kwaad van haters en jaloerse mensen. Het krachtigste wapen hiervoor is

Bidden voor

En dichter bij God komen door aanbidding. Er is een groep aanbevolen smeekbeden voor bescherming en bescherming tegen kwaad en machinaties, namelijk:

O God, ik ben uw dienaar, de zoon van uw dienaar, de zoon van uw slavin, mijn spie ligt in uw hand, voorbij in uw oordeel, gerechtigheid in uw besluit, ik vraag u met elke goddelijke naam die u uzelf hebt genoemd , of geopenbaard in uw boek, of geleerd aan iemand van uw creatie, of gereserveerd gehouden in de kennis van het ongeziene met u, om de Edele Koran tot de bron van mijn hart te maken, het licht van mijn borst, de verwijdering van mijn verdriet en het loslaten van mijn zorgen, en hij viel flauw.

O vriendelijke, je bent bezorgd over mijn zaken, dus je hebt mij beheerd met het geheim van je vriendelijkheid en de zachtheid van je werk in al mijn zaken en wat ik lijd. Ik heb je hulp gezocht bij het onthullen van al het leed, zodat ik met je vriendelijkheid, u maakt elk moeilijk ding gemakkelijk voor mij, zodat het gemakkelijk is om te maken wat moeilijk voor u is. Oh God, maak voor mij een muur van uw vriendelijkheid die mij verhindert wat mij schaadt en wie mij aanvalt.

Gebeden voor dagelijkse bescherming en behoud

Een schriftelijke smeekbede tegen degenen die tegen u samenzwerenEen schriftelijke smeekbede tegen degenen die tegen u samenzweren

In de naam van God, met wiens naam niets kan worden geschaad op aarde of in de hemel, en Hij is de Alhorende, de Alwetende.

Ik zoek mijn toevlucht tot de volmaakte woorden van God, waar noch de rechtvaardigen, noch de immorelen aan voorbij kunnen gaan, tegen het kwaad van wat Hij geschapen, geschapen en verspreid heeft, tegen het kwaad van wat uit de hemel neerdaalt, tegen het kwaad van wat opstijgt. daarin, van het kwaad van wat Hij op aarde verspreidt, van het kwaad van wat daaruit voortkomt, van het kwaad van de verleidingen van dag en nacht, en van het kwaad van elke Tariq behalve Tariq klopt prima, O Meest Barmhartige.

Oh God, houd mij in leven volgens de Sunnah van Uw Profeet, zorg ervoor dat ik sterf terwijl ik zijn religie volg, en bescherm mij tegen de misleiding van verleidingen.

O God, leid mij onder degenen die U hebt geleid, vergeef mij onder degenen die U hebt vergeven, zorg voor mij onder degenen voor wie U hebt gezorgd, en bescherm mij tegen het kwaad van wat U hebt verordend. wees niet vernederd door degenen die U hebt aangesteld. Gezegend zij onze Heer en verheven zij Hij.

Enkele kenmerken van haters en jaloerse mensen

We ontdekken dat de haatdragende of jaloerse persoon altijd ontevreden is over Gods besluit en bestemming, en bezwaar maakt tegen de wijsheid van Zijn Almachtige bij het verdelen van middelen van bestaan. Hij kijkt altijd naar de omstandigheden van anderen. Hij kijkt niet naar zichzelf en probeert deze te verfijnen of te hervormen. … In plaats daarvan probeert hij altijd fouten op te vangen voor de mensen om hem heen, omdat hij niet het goede voor hen wil. Hij probeert ze kwaad te doen en tegen ze te complotteren. Er zijn veel kenmerken verbonden aan dit soort haatdragende en jaloerse mensen, waaronder de volgende :

Hij haat de goedheid van anderen en haat het om hen te zien genieten van enige vorm van gelukzaligheid, ook al is die eenvoudig. Hun vreugde bezorgt hem verdriet en hun verdriet bezorgt hem vreugde.

Hij beraamt plannen, is op zijn hoede voor anderen en probeert veel geruchten, onjuiste woorden en valse kenmerken over iemand te zeggen om het goede beeld dat mensen in hem zien weg te nemen, en wanneer mensen hem noemen met de vriendelijkste woorden, hier zie je dat hij zijn naam helemaal niet wil horen.

Hij is een persoon die gunsten vergeet en geen enkele vorm van dankbaarheid jegens mensen toont, ongeacht hoeveel diensten en gunsten hem worden verleend.