De juiste smeekbede voor het verbreken van het vasten tijdens de Ramadan vormt een van de meest geurige geloofsnoten die de Almachtige Heer voor de vastende persoon heeft uitgekozen en er zijn eerste beloning in deze wereld van heeft gemaakt, naast de beloning die hij in het hiernamaals zal ontvangen. Van de eigenaar van manna en genereus geven.

De dorst is verdwenen, de aderen zijn bevochtigd en de beloning is bevestigd, zo God het wil.

O God, ik zoek toevlucht bij U tegen onvermogen, luiheid, lafheid, seniliteit en gierigheid, en ik zoek toevlucht bij U tegen de kwelling van het graf en tegen de beproevingen van leven en dood.

O God, ik zoek mijn toevlucht bij U tegen kennis die niet nuttig is, een hart dat niet nederig is, een smeekbede die niet wordt gehoord en een ziel die niet tevreden is.

De juiste ontbijtsmeekbede: de dorst is verdwenen, de aderen zijn bevochtigd en de beloning is bevestigd, als God het wil

O God, ik vraag U, door Uw genade die alle dingen omvat, om mij te vergeven. O God, ik zoek toevlucht bij U tegen onvermogen, luiheid, lafheid, seniliteit en gierigheid, en ik zoek toevlucht bij U tegen de kwelling van de wereld. ernstig en door de verleiding van pijn. Levend en dood, o God, maak mij tot degenen die vergeving zoeken, en maak mij tot uw rechtvaardige en gehoorzame dienaren, en maak mij daarin tot uw goede vrienden, met uw mededogen, o Meest Barmhartige van de Barmhartige.

Een gebed voor het ontbijt

Schriftelijke smeekbede vóór het verbreken van het vasten tijdens de Ramadan

O God, ik vraag U om het goede waar Uw dienaar en Uw Profeet U om vroegen, en ik zoek toevlucht bij U tegen het kwaad waar Uw dienaar en Uw Profeet toevlucht bij zochten.

O God, ik zoek toevlucht in Uw voldoening tegen Uw woede, en in Uw vergeving voor Uw straf, en ik zoek toevlucht bij U tegen U. Ik prijs U niet zoals U Uzelf hebt geprezen.

O God, help mij bij zijn vasten en gebeden, bescherm mij tegen zijn fouten en zonden, en schenk mij de voortdurende herinnering aan U, met uw succes, O Gids van degenen die afdwalen.

O God, maak mij tot degenen die op U vertrouwen, maak mij tot degenen die met U winnen, en maak mij tot degenen die dicht bij U staan ​​door Uw welwillendheid, o het doel van zoekers.

O God, maak mijn vasten daarin het vasten van degenen die vasten en mijn status daarin de status van degenen die daarin staan, en waarschuw mij ervoor vanuit de slaap van de achtelozen, en schenk mij mijn misdaad daarin, o God van de werelden , en vergeef mij, o Pardoner van de criminelen.

Een gebed voor het ontbijt wordt verhoord

De massa moslims, ongeacht hun nationaliteit en sekten, is selectief

Een smeekbede bij het ontbijt

Vooral in de Heilige Maand en de tijden waarvan bekend is dat ze vol goedheid en gaven van licht zijn die Al-Wahhab schenkt aan Zijn schepselen die gehoorzaam zijn aan Zijn uitspraken.

De dorst is verdwenen, de aderen zijn bevochtigd en de beloning is gegarandeerdDe dorst is verdwenen, de aderen zijn bevochtigd en de beloning is gegarandeerd

Oh God, ik vraag U, O God, de Ene, de Ene, de Eeuwige, de Ene die niet baart en niet geboren is, en er is niemand gelijk aan Hem, om mij mijn zonden te vergeven. de Vergevingsgezinde, de Barmhartige.

O God, ik vraag U dat U geprezen wordt, er is geen god dan U, U alleen, zonder partner, Al-Mannan, O Schepper van de hemelen en de aarde, O Bezitter van majesteit en eer, O Altijdlevende O Onderhouder, ik vraag U om het Paradijs.

O God, ik geef mij over aan U, en in U geloof ik, en in U vertrouw ik, en tot U keer ik terug, en met U redetwist ik. O God, ik zoek toevlucht in Uw glorie, er is geen god dan U, die jij brengt mij op een dwaalspoor. Jij bent de levende die niet sterft, en de djinn en mensen sterven.

Ontbijtsmeekbede: O God, stilte voor jou

Een groot deel van degenen die vasten, is afhankelijk van…

Gebeden, o God, voor uw stilte


Toen zij hun vasten verbraken, is dit te wijten aan wat werd overgeleverd op gezag van Muadh bin Zahra dat hij hoorde dat de Profeet, moge Gods gebeden en vrede met hem zijn, bij het verbreken van zijn vasten zei: “O God, voor jou Ik heb gevast en voor jouw voorziening heb ik mijn vasten verbroken.” Ondanks de zwakke overdrachtsketen van de hadith, zien de professoren van de islamitische jurisprudentie geen reden om ernaar te bidden bij het verbreken van het vasten en beschouwen ze het als een van de legitieme smeekbeden voor de vastende persoon. Net als andere aanbevolen smeekbeden voor het ontbijt.

O God, ik heb voor U gevast, en ik heb mijn vasten verbroken op basis van Uw voorziening, en in U geloofde ik, en op U stelde ik mijn vertrouwen, en tot U groei ik.

O God, voor u heb ik gezwegen en voor uw voorziening heb ik mijn vasten verbrokenO God, voor u heb ik gezwegen en voor uw voorziening heb ik mijn vasten verbroken

De smeekbede van een vastende vóór het ontbijt

Het belang van vastende mannen en vrouwen met een islamitisch geloof om te weten dat de smeekbede van de vastende persoon zal worden beantwoord, belichaamt de gretigheid van moslims om de gouden kans en het goddelijke geschenk te grijpen dat God heeft geschonken aan degenen die vasten.

Als de tijd voor de verhoorde smeekbede van de vastende persoon aan hen wordt gegeven, valt deze vanaf het begin van zijn vasten en strekt zich uit tot de tijd van het verbreken van het vasten, om nog maar te zwijgen van de vele deugden van de smeekbede, maar het is de beste daad van gebed. aanbidding die geliefd is bij de Ene en Enige en degene met de meeste nederigheid en erkenning van Zijn macht, de Almachtige.

O God, sterk mij op deze dag om Uw bevel uit te voeren, geef mij een voorproefje van de zoetheid van Uw herinnering, stel mij in staat mijn dankbaarheid jegens U te uiten met uw vrijgevigheid, en bescherm mij daarin met uw bescherming en bescherming, O de Alziende Een van degenen die zien.

O God, maak mij een deel van uw enorme genade, leid mij naar uw heldere bewijzen, en breng mijn spie naar uw veelomvattende genoegens met uw liefde, o hoop van het verlangen.

De Ramadan-smeekbede wordt geschreven vóór het verbreken van het vasten

Iftar-gebedIftar-gebed

Meerdere formaten

Iftar-smeekbede tijdens de Ramadan

Het wordt vaak verspreid onder vrienden en broeders die de islamitische religie omarmen op verschillende sociale sites en wordt gebruikt om genegenheid en liefde te tonen of Ramadan-rituelen en -groeten te verspreiden.

Op islamitische wijze wordt hun vaste overtuiging weerspiegeld in wat er werd gezegd over de deugd van de smeekbede van de vastende persoon voordat hij het vasten verbreekt en de bron van antwoorden is, naast de vele sociale voordelen die voortkomen uit de positieve impact ervan op de zielen van zijn vasten. ontvangers en het verdiepen van de vriendschaps- en liefdesbanden tussen de gebruikers ervan.

O God, geef ons het goede in deze wereld en het goede in het hiernamaals, en bescherm ons tegen de kwelling van het Vuur.

O God, houd mij met Uw kennis van het ongeziene en Uw vermogen om te scheppen in leven zolang U weet dat het leven goed voor mij is, en laat mij sterven als U weet dat de dood goed voor mij is.

O God, wij vragen U naar de redenen voor uw barmhartigheid, de middelen voor uw vergeving, veiligheid tegen elke zonde, de winst uit elke gerechtigheid, de overwinning in het Paradijs en de verlossing uit de hel.

O God, o eeuwig levende, o eeuwig levende, o bezitter van majesteit en eer, ik vraag U in Uw grootste, goede en gezegende naam, de meest geliefde bij U, waarmee U antwoordt, en of u genade zoekt door U hebt genade, en als u er verlichting door zoekt, bent u opgelucht om ons in deze wereld tot degenen te maken die worden geaccepteerd en om u voor te gaan naar uw hoogste graden, en vergeef mij mijn overtredingen en zonden. En alle moslims.

Oh God, de Transformator van omstandigheden, transformeer onze toestand en de toestand van moslims van de ene staat naar een betere. O Allah, schenk ons ​​de beste straf in alle zaken en bescherm ons tegen de schaamte van deze wereld en de kwelling van het Hiernamaals . O God, ik vraag U om de overwinning op de Dag des Oordeels, een gelukkig leven, de status van de martelaren, het gezelschap van de profeten en de overwinning op de vijanden.

O God, o Machtige, o Machtige, maak ons ​​hart nederig vanwege uw vroomheid en laat onze ogen tranen vergieten van uw angst en maak ons, o Heer, onder de mensen van vroomheid en de mensen van vergeving, o Heer.

O God, schenk mij op deze dag genade voor wezen, voedsel, goede gezondheid en gezelschap met eervolle mensen gedurende uw lange levensduur, o toevlucht voor de hopelozen.

O God, wat u in de maand Ramadan aan vergeving, gezondheid, welzijn, overvloed aan levensonderhoud, vrijheid van het hellevuur en een antwoord op smeekbeden hebt gegeven, maak er voor ons het grootste fortuin van en deel ervan.

O God, laat mij op deze dag niet in de steek omdat ik U ongehoorzaam ben, en sla mij niet met de zwepen van Uw wraak, en verwijder mij van de oorzaken van Uw toorn met Uw zegeningen en Uw handen, O het ultieme verlangen van degenen die wens.

Oh God, ik vraag u om het goede van wat uw dienaar en uw Profeet u vroegen, en ik zoek toevlucht bij u tegen het kwaad van waar uw dienaar en uw Profeet toevlucht bij zochten. Oh God, ik vraag u om het Paradijs en welke woorden dan ook of daden brengen het dichterbij, en ik zoek mijn toevlucht bij U tegen de Hel en welke woorden of daden het ook dichterbij brengen, en ik vraag u om al het oordeel dat u hebt uitgesproken Goed voor mij te maken.

Schriftelijke smeekbede vóór het ontbijt in de Ramadan

Tijdens de gezegende maand Ramadan streven moslims er hard naar en concurreren ze met elkaar in het verrichten van daden van aanbidding, herdenking, dichter bij God komen en het smeken tot Hem met smeekbeden en vrijwillige gebeden.

Gebeden voor het ontbijt

Waar de vastende persoon speciale aandacht aan besteedt bij het selecteren ervan vanwege wat bekend is over de onvermijdelijkheid van zijn reactie, op voorwaarde dat aan de voorwaarden voor het beantwoorden van de smeekbede is voldaan, inclusief oprechtheid, het niet overtreden van iets wat verboden is, of een bezwering van het hart, vertrouwen op de kracht van de Schepper en op wettig eten en drinken.

Oh God, u bent onze beschermer, dus vergeef ons en heb medelijden met ons, en u bent de beste vergevers en schrijft voor ons goed in deze wereld en goed in het hiernamaals.

O God, kijk naar ons met voldoening en vergeving voor wat voorbij is, en succes in wat overblijft, en zegen onze levens, onze families en onze nakomelingen, O Meest Barmhartige van de Genadevolle, O God, Amen.

O God, ik heb voor U gevast, en met Uw voorziening verbrak ik mijn vasten, en in U geloofde ik, de dorst verdween, de aderen werden bevochtigd en de beloning werd bevestigd, als God het wil. Moge Allah het van ons en van jou accepteren.

O God, ik vraag U om de overwinning te behalen op de Dag des Oordeels, om nog lang en gelukkig te leven, om in de positie van de martelaren te leven, om de profeten te vergezellen en om de overwinning over de vijanden te schenken. O God, ik heb mijn behoeften op U gelegd, en als mijn oordeel beperkt is en mijn kennis en werk zwak zijn, ontbreekt het mij aan Uw genade, dan vraag ik U, O Rechter van behoeften, en O Genezer van harten, om U mij te beschermen van de kwelling van het laaiende vuur, van de verleiding van het graf, en van de roep tot vernietiging.

Smeekbeden voor het verbreken van het vasten tijdens de Ramadan: O God, ik vraag U om al het goede, zowel aanwezig als aanwezig, wat ik ervan heb geleerd en wat ik niet weet, en ik zoek toevlucht bij U tegen al het kwaad, aanwezig en aanwezig. wat ik ervan heb geleerd en wat ik niet weet. O God, ik vraag U om al het goede waar Uw dienaar en Profeet U om hebben gevraagd, en ik zoek toevlucht bij U tegen het kwaad van wat Uw dienaar en uw Profeet zoeken O God, ik vraag U om het Paradijs en welke woorden of daden mij er ook dichter bij brengen, en ik zoek mijn toevlucht bij U tegen de Hel en welke woorden of daden mij er ook dichter bij brengen, en ik vraag U om elk besluit te nemen Je hebt het goed voor me gemaakt.

Een smeekbede om de dorst te laten verdwijnen en de aderen nat te maken

Bij het verbreken van het vasten herhaalde de Profeet (vrede zij met hem): “De dorst is weg, de aderen zijn nat en de beloning is gegarandeerd, als God het wil”, volgens wat door Abu werd genoemd. Dawud op gezag van Ibn Omar, moge God tevreden zijn met hen beiden. Dit is wat velen van degenen die aan het vasten waren, ertoe aanzette om met God te communiceren en Hem te maken

Een smeekbede voor het verbreken van het vasten tijdens het vasten

Hun eigen, het volgen van hun nobele Profeet en het combineren van de beloning van de Sunnah met de deugd van smeekbeden bij het ontbijt, wat op veel plaatsen wordt genoemd over de noodzaak om daarop te reageren.

De dorst is verdwenen, de aderen zijn bevochtigd en de beloning is gegarandeerd, als God het wil.

O God, verzoen onze harten, verzoen onze zielen, leid ons naar de paden van vrede, verlos ons van de duisternis naar het licht en bescherm ons tegen immorele daden, zowel zichtbaar als verborgen, Amen.

Mijn Heer, U hebt dienaren die op verlichting wachten, dus geef hen goede tijdingen, dienaren die om genezing vragen, schenk hen dus vergeving, dienaren die op uw genade hopen, heb medelijden met hen, en dode mensen die wachten op smeekbeden voor hen , dus vergeef het ze.

  • O God, schrijf voor mij een berouw waarna ik nooit meer zal zondigen, en arresteer mij niet tenzij U tevreden met mij bent, mijn gebeden beantwoordt en mijn vasten aanvaardt, o Heer.

  • Oh God, u bent onze beschermer, dus vergeef ons en heb medelijden met ons, en u bent de beste vergevers en schrijft voor ons goed in deze wereld en goed in het hiernamaals.

  • Wij vragen U, O Heer, in deze gezegende tijd om onze nekken en de nekken van onze vaderen te bevrijden van de hel. O God, U bent de Meest Vergevingsgezinde, de Meest Barmhartige, en U houdt van vergeving, dus vergeef ons.

  • O Heer, in de maand Ramadan vraag ik U om nieuws dat lijkt op regen en de vreugde ervan die alle verdriet uitwist, verlichting voor elke patiënt, genezing voor elke zieke persoon en een antwoord op elke smeekbede. U bent tot alles in staat.

De beste smeekbede wordt vóór het ontbijt uitgesproken

O God, wij vragen U om een ​​goed vasten en een goed einde. O God, maak ons ​​tot degenen die genade bereikt, dan vergeving, en dan vrijheid uit de hel.

Oh God, maak van onze beste daden hun einde, van onze beste levens hun laatste, en van onze beste dagen op de dag dat we U ontmoeten. Oh God, vergeef ons voor wat voorbij is en maak voor ons vast wat overblijft.

O God, ik vraag U om succes op mijn pad, troost in mijn ziel en gemak voor mijn zaken. Mijn Heer, ik zoek mijn toevlucht bij U tegen de afleiding van de zaak, de aanraking van kwaad en de beklemming op de borst.

Mijn Heer, toen U goedheid naar mij neerzond was ik arm. Mijn Heer, toen U goedheid naar mij neerzond was ik arm. Mijn Heer, toen U goedheid naar mij neerzond was ik arm. Ik vraag God om mij, jou, onze ouders en degenen van wie we houden te betrekken met Zijn genade, en om ons en jou schaduw te geven met Zijn schaduw op de Dag waarop er geen schaduw zal zijn dan Zijn schaduw.

Mijn Heer, wij vragen U om het welzijn van onszelf, onze echtgenoten en onze nakomelingen te vergeven en te vergeven. Wij vragen U om de levens van onze ouders te verlengen in uw gehoorzaamheid en om degenen te vergeven die U stierf. Ik vraag God, de Eén en Enige, op dit uur, om mij of jou niet te beroven van Zijn voorziening, succes, barmhartigheid, vergeving, tevredenheid, paradijs en het gezelschap van Zijn Profeet, moge God hem zegenen en hem vrede schenken.

De juiste Iftar-smeekbede is geschreven

In een spirituele, religieuze context, het verspreiden van de Ramadan-sfeer of het benutten van de vele aspecten van goedheid door het activeren van de cultuur van smeekbeden en het bijdragen aan de verspreiding van de Sunnahs en Islamitische wetten en het verkrijgen van de grote beloning die voortvloeit uit de toepassing ervan of om de manieren van beantwoorden te verbeteren en te profiteren van het verzamelen van metgezellen om 40 smeekbeden te verkrijgen achterin het ongeziene.

Een smeekbede vóór het ontbijt geschreven: O Heer, hecht mijn hart niet aan een vluchtige liefde of een valse vriend of een steun die ik niet zal vinden in mijn nood, o God.

O God, ik vraag U om, met het licht van uw gezicht, waarmee de hemel en de aarde schijnen, geruststelling in onze harten te gieten.

O God, wij vragen U om een ​​goed vasten en een goed einde. O God, maak ons ​​tot degenen die genade bereikt, dan vergeving, en dan vrijheid uit de hel.

O God, laat de hongerige niet achter zonder hem te voeden, noch de armen zonder hem rijk te maken, noch de armen zonder hem onderdak te bieden, noch de zieken zonder hem te genezen, noch de smeekbede zonder hem te antwoorden.

O God, u zei: “Wat vindt u van de Heer der Werelden?” en wij dachten dat u vergeeft en vergeeft, dus vergeef ons, vergeef ons, heb medelijden met ons en accepteer ons vasten en gebed.

Oh God, accepteer ons vasten en onze gebeden. Oh God, laat mij en mijn geliefden behoren tot degenen aan wie U gratie verleende tijdens de Ramadan, bevrijd hen en verbood het Hellevuur van ons en van hen.

Oh God, maak de dagen van de Ramadan krachtig voor de harten, bedek fouten, verwijder zonden en verlicht het lijden. Oh God, accepteer ons vasten, onze gebeden en onze goede daden.