“Samo Zein” bracht zijn nieuwste artistieke album uit, getiteld “The Moon”, met tien complete nummers, namelijk “Je bent mijn gelijkenis, je doet me pijn, een half hart, ik en jij, en het beste voor ons, diamanten, de maan, en ik bid tot God, de wereld is onze wereld, en miljoenen.” Het werd uitgebracht op zijn persoonlijke account op YouTube en behaalde een kijkerspercentage. Het werd breed bekeken op sociale netwerksites, naast de hoge downloadsnelheid tarieven op internet en wordt geproduceerd en gedistribueerd door het bedrijf “Mazzika”.

Songteksten van het album Volle Maan

We zullen de tekst van het maanalbum leren:

Songtekst van de volle maan

 • Nummeralbum:

  Maan 2017.

 • lyrisch:

  Ahmad Sami.

 • Liedmelodieën:

  Mohammed Yahya.

 • Muziekdistributie:

  Osama Abdel Hady.

Mijn geliefde is verwend, waarom wordt hij niet verwend? Waarom is dit lief en prettig om te horen en ik ben gek op hem, en mijn hart doet pijn, ik weet niet wat ik moet doen. Dit is zijn schoonheid. Glorie wees voor de duizend foto's, God zegene hem.

We bleven laat op, we verwenden de maan, we hielden de sterren in onze handen, en mensen vergaten ons. Dans, mijl na mijl, deze nacht is lang, en ik kom voor je zingen, ik ben dood in jou.

Als iemand een donatie doet en tegen hem zegt: “Hoe gaat het met mij? Ik zweer hem dat ik, als het helpt, voor hem zal sterven en niet bij hem zal terugkeren. Ik heb mijn ziel in hem gevonden. Hij beveelt en wijst gewoon en ziet wat ik ga doen.”

We bleven laat op, we verwenden de maan, we hielden de sterren in onze handen, en mensen vergaten ons. Dans, mijl na mijl, deze nacht is lang, en ik kom voor je zingen, ik ben dood in jou.

Zie ook: Tekst van het nummer “He’s My Love” van Samo Zein

De tekst van het nummer “You Are My Likeness” is voltooid

 • Nummeralbum:

  Maan 2017.

 • lyrisch:

  Mohammed Al-Qayati.

 • Liedmelodieën:

  Mohammed Yahya.

 • Muziekdistributie:

  Karim Abdel Wahab.

Vanavond is de avond van mijn leven en mijn leven is voor mij begonnen, en wat ik ervaar is van een ander soort

Van liefde en gevoel

Zolang ik naast je ben, verheugt mijn hart zich, ik weet niet wat er met me aan de hand is, en ik weet niet hoe je me zo ver van iedereen weg hebt gehaald.

Als ik bij jou ben, zal alles tussen ons nieuw zijn. Laten we onze fantasie de vrije loop laten. Ik hield van je, vooral omdat je precies op mij lijkt.

En ik moet met je bekennen dat je liefde me niet vertelt wat je van binnen voelt. Sinds de dag dat mijn hart, mijn leven, je heeft ontmoet, zijn de dagen zoeter geworden.

Er is iets vreemds in mij dat nieuw voor mij is, en ik vind het leuk. Dit is eigenlijk alles wat ik ooit wilde van de wereld die we hebben. Dit alles kan niet opnieuw worden vervangen. De oorsprong ervan is altijd een staat van liefde die wordt gevoeld in een seconde.

Volledige tekst van het nummer “Het doet me pijn”.

We zullen de tekst van het nummer “You Made Me Hurt” leren kennen uit de tekst van het album “The Moon”:

 • Nummeralbum:

  Maan 2017.

 • lyrisch:

  Samo Zain.

 • Liedmelodieën:

  Samo Zain.

 • Muziekdistributie:

  Akram Adel.

Je brak mijn hart, mijn liefste. Je deed me pijn. Je maakte me bang om iemand in mijn wereld te zijn. Je maakte mijn leven tot mijn zorg en mijn einde.

Ik begon in mezelf te kijken en iets over haar te voelen, en toen kwam ik terug om te zeggen dat hij wegging en dat er geen verdeeldheid in haar was. Dat is het. Ik geloofde dat hij geen liefde in haar had.

Ik zal een begin maken dat hij niet zal hebben, en ik zal leven en doorgaan en mijn aandeel erin vinden, en ik zal leren dat deze wereld er niet op staat.

Ik moest weggaan en vergeten dat ik hem verveelde. Het was een moeilijke beslissing en ik kon het verdragen, en oh mijn hart, ik ben me ervan bewust dat je op een dag zult zeggen dat ik hem mis.

Ik zal een begin maken dat hij niet zal hebben, en ik zal leven en doorgaan en mijn aandeel erin vinden, en leren dat deze wereld er niet op staat.

Zie ook: Tekst van het nummer “Ahla Sunan Love” van Samo Zein.

Volledige tekst van het nummer Half Heart

 • Nummeralbum:

  Maan 2017.

 • lyrisch:

  Nour al-Din Mohammed.

 • Liedmelodieën:

  Mustafa Al Assal.

 • Muziekdistributie:

  Osama Abdel Hady.

Leven met een hart dat half bij hem is, levend en wachtend op hem, levend maar het leven mist hem, en de herinnering wordt niet vergeten. Levend tussen de verwarring van een broedmachine van nostalgie, en een droevig hart tussen de pijn die niet kan bestaan vergeten.

Ik wou dat ik hem kon zien als ik hem toevallig zag, zelfs van ver. Als ik hem zag en hij mij niet zag, zou ik hem zeker niet bellen. Ik zou niet naar hem toe rennen. Ik zou tevreden zijn met ik zie hem gewoon van verre.

Het moeilijkste is als iets in je handen blijft. Als iets van jou blijft, wordt het bestaan ​​ervan plotseling onmogelijk. Alles ervan is je verboden.

Volledige tekst van het nummer You and I

Hieronder leren we de tekst van het nummer “You and I” van het album “The Moon”:

 • Nummeralbum:

  Maan 2017.

 • lyrisch:

  Akram Adel.

 • Liedmelodieën:

  Samo Zain.

 • Muziekdistributie:

  Akram Adel.

Mijn liefste, als ik in jouw handen ben, voel ik verlangen en vuur als ik bij jou ben, en als ik in jouw armen ben, voel ik me op mijn gemak, ik voel me op mijn gemak, ik zal met jou bouwen.

Laten we een paar dagen bij jou en mij wonen, mijn liefste. We zullen ver weg zijn van alle mensen. We zijn allebei. Ik ben gek op je en ik zal nooit iemand anders zijn dan jij.

Ik heb het gevoel dat wat ik zie een engel is. Ik kan het beschrijven alsof ik in de mooiste droom was die ik met jou had. Waarom zijn we met jou zo ver weg?

Laten we een paar dagen bij jou en mij wonen, mijn liefste. We zullen ver weg zijn van alle mensen. We zijn allebei gek op je, en ik zal nooit iemand anders zijn dan jij.

Zie ook: Songtekst van Ramy Gamals nummer ‘There Is No One’.

Volledige tekst van het nummer Khair Lina

 • Nummeralbum:

  Maan 2017.

 • lyrisch:

  Ayman Ezz.

 • Liedmelodieën:

  Mohammed Shehata.

 • Muziekdistributie:

  Osama Abdel Hady.

Ik heb veel bij mezelf nagedacht, ik heb de meest geschikte gekozen, geloof me, onze scheiding tussen ons twee zal een winst zijn, en niemand van ons zal veel verliezen door deze kwestie.

We zullen mensen ontmoeten met wie we een nieuwe pagina kunnen beginnen, en we zullen ook zeker iets van het verleden leren, en het belangrijkste in deze kwestie is dat we denken dat het goed met ons gaat.

Ik heb niets vreemds gevraagd. Ik bedoel, het is beter voor ons allebei. In beide gevallen neem je afscheid van mij, zo niet nu, dan zeker later.

We hoeven elkaar niet te haten om weg te blijven en te vertrekken. Het is geen schande om mijn geest te beheersen en niet meer gekwetst te worden, en ik zal niet wachten tot ik samen met jou over de schok heen ben.

Ik heb ervoor gekozen om bij jou te eindigen en mezelf mijn wil te ontzeggen, omdat ik niets kan doen. Ik ga mijn kracht te boven en ik heb niet gevonden waar ik op wacht van jou en mij en jou.

Ik heb niets vreemds gevraagd. Ik bedoel, het is beter voor ons allebei. In beide gevallen neem je afscheid van mij, zo niet nu, dan zeker later.

Volledige tekst van het nummer Almas

Hier is de tekst van het nummer Al-Mas van het album Al-Qamar:

 • Nummeralbum:

  Maan 2017.

 • lyrisch:

  Thamer Hoessein.

 • Liedmelodieën:

  Thamer Hoessein.

 • Muziekdistributie:

  Accent.

Mijn ogen zijn van haar, oh haar schoonheid, oh haar verwennerij, mijn paradijs, dat is het, ze is versierd met diamanten, ze is mooi, ze is donker, oh mensen van God, ze is de mooiste van alle mensen, ze is versierd met diamanten

Ik weet dat je uniek bent. Blijf alsjeblieft nog een nachtje bij me

Schatje, je bent mooi. Jij, hoewel ik hier nooit voor zou vallen. Schatje, je bent mooi

Oh onze maan, we baden, praat met ons, jij vreemde situatie, mijn hart zag je, ik wachtte niet, wacht, mijn hart kwam, als je ernaar leunde, zou je het nog steeds ruiken.

Volledige tekst van het nummer I Pray to God

 • Nummeralbum:

  Maan 2017.

 • lyrisch:

  Ramadan Mohammed.

 • Liedmelodieën:

  Mohammed Yahya.

 • Muziekdistributie:

  Karim Abdel Wahab.

Ik bid tot God dat dit is wat ik in de wereld heb gezien. Het was een grote droom en hij is voor mij uitgekomen, en ik zal er seconde na seconde mee leven.

Dit is de eerste echte liefde die ik ooit heb gehad, en sindsdien is hij degene die mij heeft verlaten, en ik moet mijn leven naast hem doorbrengen. Er is geen ander leven dan hij.

Hij zorgde ervoor dat ik met alles in mij van hem hield. Hij veranderde mij en maakte het universum mooi in mijn ogen. Met hem wil ik niets anders dan bij hem zijn.

Ik zag hem in mijn hart voor mijn ogen. Dit gevoel was alleen bij mij, en het mooiste is dat ik van hem houd en mijn ziel bij hem vind.

Ik voelde het verschil toen hij bij mij was, hij liet me van binnen veranderen, en alles wat ik vóór hem meemaakte, vergat ik toen ik bij hem was.

Tekst van het nummer “De wereld is onze hele wereld”.

We zullen leren over de tekst van het nummer “The World is Our World” uit de tekst van het album “The Moon”:

 • Nummeralbum:

  Maan 2017.

 • lyrisch:

  Hoop de vogel.

 • Liedmelodieën:

  Mohammed Yahya.

 • Muziekdistributie:

  Osama Al Hindi.

Vanavond is onze avond, mijn liefste. Vanavond, en de wereld is onze wereld, mijn liefste. Vanavond zal ik een gewoonte opbouwen in jouw liefde, mijn liefste, en ik zal mijn ziel met jou vergeten, mijn liefste. Elke seconde die voorbijgaat , gekreun en stilte. Ik hou van je is de dood.

Oh, uit verlangen, oh, oh, oh, uit de ogen, ik wil echt gelukkig leven, niet tussen die twee, ik ben bang dat mijn leven op is voordat ik tevreden ben met je passie, als ik nog een Nog een paar minuten, ik wil ze met je doorbrengen.

Op een nacht naast jou beginnen we de mooiste liefde. Eén blik van jou vat alle woorden samen. Voor jou leefde ik maar leefde, en vrede is jouw liefde. Laat mijn ogen liggen totdat je de slaap verliest.

Waar kwam je vandaan, mijn liefste? Waar kwam je vandaan? Waar was je afwezig, mijn liefste? Waar was je afwezig? Naast jou, mijn liefste. Ik wou dat ik twee dagen kon leven.

Ik wil je passie, mijn liefde, verbergen tussen de wimpers van het leven

Oh, van verlangen, oh, oh, oh, van de ogen, ik wil echt gelukkig leven, niet tussen die twee, ik ben bang dat mijn leven zal weglopen voordat ik tevreden ben met je passie, als ik er een paar heb Nog een paar minuten, ik wil ze met je doorbrengen.

Volledige tekst van het nummer Millions

 • Nummeralbum:

  Maan 2017.

 • lyrisch:

  Mohammed Hassan Mustafa Al-Qayati.

 • Liedmelodieën:

  Mohammed Yahya.

 • Muziekdistributie:

  Medhat Khamis.

Oh wat ben je aan het doen? Waarom vind je me niet leuk? Ik val honderd procent flauw en het lijkt erop dat ik de controle heb verloren. Oh, over het tekenen van de ogen. Vertel me, ik ben dichterbij dan ik. Het enige wat ze me over jou vertelde is dat je getekend bent met een liniaal.

Ze beschouwde het als koppigheid, en ik Shawqi Zad, haar zak is gerechtigheid, O Wade, ze lijkt een student van Bayat te zijn, en ik ben van plan weg te blijven, dus voor niets van mij zelf wordt mijn hart gekweld door miljoenen, en je bent in staat om het te beheersen.

Oh, het lijkt alsof ik niet slaap, en het is alsof ik rauw en verknoeid terugkom, ook al is het geschild en voorbereid. Ah, dit is mijn maat. Hoe kunnen jullie dit doen, mensen, met saaie details, jullie als een wonder voor mij geregeld?

Ze beschouwde het als koppigheid, en ik Shawqi Zad, haar zak is gerechtigheid, O Wade, ze lijkt een student van Bayat te zijn, en ik ben van plan om te verminderen, dus voor niets van mij in het bijzonder wordt mijn hart gekweld door miljoenen, en jij hebt de macht om dat te doen.

Bekijk meer liedjes van Samo Zein: Songtekst van “Because You're With Me” Samo Zein

De oorsprong van Samo Zayn

Nadat hij de tekst van het album Al-Qamar had leren kennen, is Samo Zein een bekende Syrische zanger, zanger en componist. Hij wordt momenteel beschouwd als een van de beroemdste zangers in de Arabische wereld. Hij werd geboren in de staat van Koeweit op 10 november 1979. Hij veranderde zijn naam van

“Osama de melaatse”

Naar “Samo Zein” op verzoek van de internationale kunstenaar

“Bruce Willis”

Vanwege de gelijkenis tussen zijn echte naam en ‘Osama bin Laden’, de leider van Al-Qaeda, woonde hij tussen een Syrische familie en reisde met hen mee naar Syrië en enkele Arabische landen.

Hij reisde naar Londen om zijn educatieve carrière te voltooien en ging naar het College of Sound Engineering, waar hij zijn vrouw ontmoette, die hem vergezelde, hem bijstond en hem zijn enige dochter schonk.

“Afstemmen”,

Hij werkte een aantal jaren als audio-ingenieur, verhuisde vervolgens naar zijn land, Koeweit, en begon te werken in verschillende audioapparatuur onder de naam “

“Twitter voor audioapparaten”,

Vervolgens richtte hij zich op het zingen en wijdde zich daaraan. Onlangs heeft hij het Britse staatsburgerschap verkregen.

Maan albumteksten

Zie ook: Tekst van het nummer “If My Life Comes Back” van Samo Zayn

Samo Zayn-albums

In de context van het praten over de tekst van het album Al-Qamar slaagde hij erin zijn eerste artistieke album op te nemen terwijl hij in Londen was, en hij bracht het uit, geproduceerd door Al-Khuyan Company for Artistic Production and Distribution, getiteld “ Mili Ya Helwa” in 1999. Hij heeft gedurende zijn artistieke carrière tot nu toe tien complete albums uitgebracht, namelijk “Mijn liefde, mijn lieveling, en ik ben de jouwe en mijn nabijheid is voor mij en met jou en ik weet wat je bent en voor jou alleen en altijd en rode rozen en net als elke andere draak en de maan.

Het artistieke leven van Samo Zein

In de context van het praten over de tekst van het album Al-Qamar tekende hij een contract met het bedrijf “Rotana”, dat enkele van zijn albums produceerde. Hij kondigde verschillende afzonderlijke nummers aan, zoals ”

“Hij vraagt ​​me waarom als ik er klaar voor ben en ik echt van je hou en wie van ons de ridder van mijn dromen is?”

Hij verscheen in enkele patriottische werken, zoals het zingen van een lied voor zijn thuisland getiteld ‘My Homeland’ en een ander lied voor Egypte getiteld ‘We Are All Egyptians’.

Hij speelde in een enkele Egyptische film genaamd “Al-Akhbar”.

“90 minuten”

In samenwerking met ‘Nihal Anbar, Zeina, Ghada Abdel Razek, Ahmed Haroun en Haggag Abdel Azim’ zong hij enkele succesvolle nummers, zoals ‘

“Ik zag het gevoel en kende de betekenis van liefde”

Naast zijn deelname aan de film ‘Shaqawa’ met in de hoofdrollen ‘Ahmed Flux, Marwa Hussein, Sami Al-Adl en Farah’, verscheen hij in een serie genaamd ‘Al-Baltagy’ die werd aangekondigd tijdens de heilige maand Ramadan in 2017.

Zie ook: Tekst van het nummer “Ahla Sunan Love” van Samo Zein.

Samo Zein-clips

Als vervolg op het gesprek over de teksten van het album Al-Qamar heeft hij tot nu toe veel van zijn artistieke werken gefilmd. Hij won de prijs voor de beste videoclip van het jaar 2009 voor het nummer “I Want Mona Eh”, en Tot zijn bekendste songclips behoren 'Awal Elly Anjrah', 'Meli Ya Halwa', 'Oh His Mother', 'I Am Yours', 'My Gathering is Leah' en 'Habib'. 'Mijn ziel is bij jou, en Ik kan het niet doen, en ik weet niet wat het is, maar ik droom van je, en ik heb geen uitnodiging voor mij, en jij speelt voor wie, en ter wille van je ogen, en rode rozen, en ze zijn zoet, en het spreekwoord is honing”, naast zijn optreden in een duet met de grote kunstenaar “Kenza Morsli” getiteld “Love Story” in 2015.