Wat zijn de wettelijke voorwaarden voor geslachtsgemeenschap? Hoe gebeurt het?

Wat zijn de etiquette van geslachtsgemeenschap? Geslachtsgemeenschap is een van de dingen die God voor mensen heeft uitgesteld door middel van een wettig huwelijkscontract, om zichzelf te beschermen tegen wat verboden is en tegen overspel. Er zijn veel situaties waarin geslachtsgemeenschap kan plaatsvinden. Worden ze volgens de wet allemaal als toegestaan ​​beschouwd? Shariawet? Of zijn er specifieke situaties die de Islam toelaat?


Wat zijn de wettelijke posities voor geslachtsgemeenschap?


De Islam wil een persoon graag alle zaken van zijn religieuze en wereldse leven onderwijzen, inclusief het verduidelijken van de regels en etiquette. plezier en genieten. Integendeel, er is een beloning voor, zoals de moslim ervoor beloond zal worden als de intentie oprecht is jegens God.

Geslachtsgemeenschap is het communicatieproces dat plaatsvindt tussen een man en een vrouw na het huwelijkscontract, namelijk de penetratie van de man in de vagina van zijn vrouw. Geslachtsgemeenschap helpt relaties en gezondheid te verbeteren en plezier en plezier te bereiken. Er zijn veel verschillende posities in geslachtsgemeenschap. Wat zijn de juridische posities van geslachtsgemeenschap en hoe vindt dit plaats?

Alle posities worden volgens de sharia-wetgeving als beschikbaar en toegestaan ​​beschouwd, zolang geslachtsgemeenschap plaatsvindt tijdens het kussen. Het is toegestaan ​​voor het paar om geslachtsgemeenschap te hebben in elke gewenste positie, wat hen plezier zal opleveren, maar rekening houdend met gezondheidsproblemen die dat niet doen. later hun gezondheid beïnvloeden, aangezien er enkele standpunten zijn die hen beiden kunnen schaden als ze worden geïmplementeerd, en een van de meest prominente standpunten zijn Gezondheid en beloning zijn de volgende:


1- Riddermodus


Wat zijn de juridische posities van geslachtsgemeenschap en hoe komen deze tot stand?

Een van de meest prominente standpunten die kunnen worden gebruikt om de vraag te beantwoorden: wat zijn de juridische posities van geslachtsgemeenschap en hoe komen deze tot stand? Het is de positie van de amazone. In deze positie ligt de man op zijn rug en zijn vrouw bovenop hem. Vervolgens hebben ze geslachtsgemeenschap in deze positie. Dit is een van de beste en veiligste posities, en het maakt het mogelijk om te reiken een diep punt tijdens geslachtsgemeenschap.

Ook reageert de man beter als hij visuele prikkels ziet, en door deze houding kan de man zijn vrouw zien. Het omgekeerde kan ook gebeuren, maar verschilt, de vrouw gaat op haar rug liggen en de man zit bovenop haar, en Geslachtsgemeenschap vindt plaats. Deze positie verschilt van de positie van de ridder doordat beide echtgenoten in deze toestand liggen.

Mis het ook niet: de reden waarom de vrouw geen geslachtsgemeenschap wil hebben


2- Diepe geslachtsgemeenschapspositie


In deze positie ligt de vrouw op haar rug met haar dijen tegen haar borst gedrukt, zodat haar benen over de schouder van haar man gestrekt zijn. In deze positie kan de man tijdens de geslachtsgemeenschap een diepe positie bereiken, wat de reden was om het te noemen de ‘diepe geslachtsgemeenschapspositie’.


3- Gestrekte beenpositie


Wat zijn de juridische posities van geslachtsgemeenschap en hoe komen deze tot stand?Wat zijn de wettelijke voorwaarden voor geslachtsgemeenschap en hoe komen deze tot stand?
Bij het beantwoorden: Wat zijn de wettelijke voorwaarden voor geslachtsgemeenschap en hoe komen deze tot stand? Het is noodzakelijk om de gestrekte beenpositie te vermelden, omdat dit een van de gemakkelijkste posities is, waarbij de vrouw ligt, één been volledig is gestrekt, het andere been omhoog is gebracht en de man zich tussen haar dijen bevindt, en geslachtsgemeenschap plaatsvindt op die tijd.


4- Missionaire status


Wat zijn de wettelijke voorwaarden voor geslachtsgemeenschap en hoe komen deze tot stand?Wat zijn de juridische posities van geslachtsgemeenschap en hoe komen deze tot stand?

Een van de posities die gemakkelijk kan worden geïmplementeerd is een intieme positie waarin de echtgenoten met elkaar verbonden zijn en tegenover elkaar staan, van aangezicht tot aangezicht. De vrouw ligt in deze positie op haar rug, strekt beide benen uit en buigt haar knieën lichtjes. en de man komt tussen haar dijen en op dat moment vindt geslachtsgemeenschap plaats.


5- Plaats de lotusbloem


Wat zijn de wettelijke voorwaarden voor geslachtsgemeenschap en hoe komen deze tot stand?Wat zijn de juridische posities van geslachtsgemeenschap en hoe komen deze tot stand?

Posities die antwoorden: Wat zijn de wettelijke posities voor geslachtsgemeenschap en hoe komen ze tot stand? De lotusbloempositie, die optreedt wanneer de man zit en zijn vrouw op zijn schoot zit, en de vrouw haar benen om zijn lichaam slaat en wordt gepenetreerd, wordt beschouwd als een van de veilige posities die veel gezondheidsvoordelen met zich meebrengen.


6- Zijpositie


Het wordt beschouwd als een van de romantische posities die langzame seksuele relaties tussen echtgenoten vereisen, waarbij de twee partners tegenover elkaar staan, elk op zijn zij liggend, en de vrouw haar benen iets opheft zodat de man de penis kan inbrengen, en de vrouw kan ook haar benen om het lichaam van de man slaan.

Deze positie vereist geen inspanning en uithoudingsvermogen, omdat je in deze positie kunt ontspannen, en het is een van de onderscheidende posities die kunnen worden beoefend door mensen die aan obesitas lijden.


7- Achtergrondmodus


Wat zijn de juridische posities van geslachtsgemeenschap en hoe komen deze tot stand?Wat zijn de juridische posities van geslachtsgemeenschap en hoe komen deze tot stand?

De achtergrondpositie betekent niet geslachtsgemeenschap tijdens de kus, aangezien het een van de posities is die verboden zijn door de sharia. Wat hier bedoeld wordt is geslachtsgemeenschap tijdens de kus van achteren, en het is een van de veilige en gezonde posities waar veel paren de voorkeur aan geven. Het komt voor dat de vrouw op handen en voeten zit en de man achter haar vandaan komt en geslachtsgemeenschap wordt uitgevoerd. Het is mogelijk om te bereiken. Deze positie leidt tot diepe geslachtsgemeenschap.

De rugpositie is een goede positie als je zwanger wilt worden, omdat sperma in deze positie gemakkelijker de eierstok kan bereiken. Mannen hebben hier ook meer profijt van dan vrouwen, omdat mannen veel moeten bewegen.


Het principe ligt in geslachtsgemeenschapsposities


God heeft geslachtsgemeenschap voor drie belangrijke zaken wettelijk vastgelegd: Wat zijn de wettelijke voorwaarden voor geslachtsgemeenschap en hoe vindt dit plaats? Het is noodzakelijk om te weten wat de redenen zijn voor de wetgeving, en deze worden vertegenwoordigd door drie basisdoelen, zei hij: moge God hem zegenen en hem vrede schenken.

:

(O jonge mensen, wie van jullie daartoe in staat is, laat hem trouwen, want het zal de blik neerslaan en de kuisheid behouden, en wie daartoe niet in staat is, moet vasten, want het zal voor hem zijn en komen. )

Dit kan worden verklaard aan de hand van de volgende tabel:

Het behoud van het nageslacht

Vanwege zijn duurzaamheid en voordeel voor de natie.

Het water eruit halen

Omdat het in het lichaam vastzit, veroorzaakt het veel schade.

Al-Watar-district

Om plezier en plezier te krijgen in wat halal is.

De blik neerslaan, kuisheid

Zichzelf beschermen tegen verlangens.

Mis ook niet: Hoe vraag ik mijn man naar seks?


Geslachtsetiquette in de islam


Er zijn etiquettes en uitspraken met betrekking tot geslachtsgemeenschap die moeten worden verduidelijkt bij het beantwoorden van de vraag wat de wettelijke voorwaarden voor geslachtsgemeenschap zijn en hoe deze plaatsvindt. Ze worden als volgt weergegeven:


1 Oprechtheid van intentie


Oprechte intentie jegens God met deze daad; Waar het zijn bedoeling is om zichzelf en zijn familie te beschermen tegen het vervallen in verboden dingen en om de nakomelingen van de natie te vergroten, en hij wordt beloond voor dit werk. Op gezag van Abu Dharr, moge God tevreden met hem zijn, dat de Boodschapper zei :

(En in een deel van een van jullie zit liefdadigheid.) Ze zeiden: O Boodschapper van God, vervult een van ons zijn verlangen en krijgt hij er een beloning voor? Hij, moge Gods gebeden en vrede met hem zijn, zei: (Denk je niet dat als hij het deed voor wat verboden is, hij een last zou dragen? Evenzo, als hij het deed voor wat wettig was, zou hij een beloning krijgen. ).


2- Begin met voorspel


Geslachtsgemeenschap zou moeten beginnen met voorspel en kussen, zoals de Profeet met zijn vrouw speelde en haar kuste.


3- Herinnering aan God


De man moet aan God denken als hij naar zijn vrouw komt en zegt:

“In de naam van God, o God, bescherm ons tegen Satan en bescherm Satan tegen wat U voor ons hebt voorzien.”

De Boodschapper van God zei:

(Als God een kind tussen hen verordend, zal Satan hem nooit kwaad doen.)


4 Komende in de kus


Het is toegestaan ​​voor de man om geslachtsgemeenschap te hebben met de vrouw in de vagina in elke positie die hij wenst, zowel van voren als van achteren, op voorwaarde dat de penetratie in de vagina plaatsvindt, zoals is overgeleverd op gezag van Jabir bin Abdullah. – moge God tevreden zijn met hen beiden – dat zei hij

:

De Joden zeiden altijd: Als een man gemeenschap heeft met zijn vrouw via de anus in de vagina, zal het kind scheel kijken, zo werd onthuld: (Uw vrouwen zijn een grondbewerking voor u, dus heb echter toegang tot uw grondbewerking je wilt) en de Boodschapper – moge God hem zegenen en vrede schenken – zei: (Voor- en achterkant als dat in de geslachtsdelen is).


5- Voer de wassing uit na herhaling


In het geval dat een man gemeenschap had met zijn vrouw en daarna eerst de wassing wilde uitvoeren, overeenkomstig wat de Boodschapper zei:

(Als een van jullie naar zijn familie komt en dan wil terugkeren, moet hij tussen hen de wassing uitvoeren, want hij is actiever in het terugkeren.)

Het wordt aanbevolen, net zoals het de voorkeur verdient om ertussen te wassen.

Zoals overgeleverd is door de Profeet in de hadith van Abu Rafi’:

(Op een dag ging hij om zijn vrouwen heen, zich wassende met deze en met de andere. Hij zei, dus ik zei tegen hem: O Boodschapper van God, wil je er niet één wasbeurt van maken? Hij zei: (Dit is zuiverder, meer geurig en zuiverder)).


6- Goed wassen


Het is verplicht om zich na de geslachtsgemeenschap te wassen, ongeacht of er sprake is van ejaculatie of niet.

Volgens de uitspraak van de Boodschapper: (Water komt alleen uit water),

Het is toegestaan ​​om de rituele wassing wegens onreinheid uit te stellen tot de tijd vóór het gebed, en in dit geval is het wenselijk om de wassing uit te voeren, omdat dit wenselijk is.

Er werd op gezag van Omar overgeleverd dat hij de Boodschapper vroeg – moge God hem zegenen en vrede schenken -: Moet een van ons slapen terwijl hij junub is? Hij, vrede en zegeningen zij met hem, zei: (Ja, en hij kan de wassing uitvoeren als hij dat wenst).


7- Gebruik condooms


De man kan isolatie of condooms gebruiken als hij geen kind wil, als de vrouw hem daar toestemming voor geeft. Dit komt omdat zij het recht heeft om te genieten en een kind te baren, zoals is overgeleverd op gezag van Jabir bin Abdullah – moge God tevreden met hem zijn – dat hij zei:

:

(We waren gewend onszelf te isoleren in de tijd van de Boodschapper van God, moge God hem zegenen en vrede schenken, maar dat bereikte de Boodschapper van God, moge God hem zegenen en vrede schenken, en hij verbood ons niet.)


8- Onthouding tijdens de menstruatie


Tot de verboden zaken behoort geslachtsgemeenschap tijdens de menstruatie, en het bewijs daarvoor is de uitspraak van de Almachtige:

“En ze vragen je over menstruatie. Zeg: 'Het is schadelijk, dus blijf uit de buurt van vrouwen tijdens de menstruatie en benader ze niet totdat ze rein zijn.' Als ze dan rein zijn, ga dan naar hen toe zoals God je heeft opgedragen. God houdt van degenen die zich bekeren en houdt van degenen die zichzelf zuiveren.”

“.

Het is echter toegestaan ​​voor een man om van zijn menstruerende vrouw te genieten in iets anders dan kussen, zoals blijkt uit de hadith van mevrouw Aisha – moge God tevreden met haar zijn – die zei:

(De Boodschapper beval een van ons, als ze menstrueerde, om zichzelf te bedekken, zodat haar man gemeenschap met haar zou hebben.)


9- Geen anale geslachtsgemeenschap hebben


Het is voor een echtgenoot verboden om zijn vrouw in de anus te penetreren, zoals de plaats van penetratie bekend is in de Islam en vermeld staat in de Heilige Koran, en het bewijs voor het niet toestaan ​​van anale penetratie is de uitspraak van de Boodschapper:

(Vervloekt zij hij die gemeenschap heeft met vrouwen in hun innerlijke delen: dat wil zeggen, hun ruggen).

Mis het ook niet: De 10 beste sexy foto's van seksuele posities van een koppel in bed


10- Openbaarmaking van de relatie


Het is voor een van de echtgenoten ook verboden om tijdens geslachtsgemeenschap te onthullen wat er tussen de echtgenoten gebeurt, en het is een van de dingen die de Profeet verbood en waarvan de dader werd geclassificeerd als een van de meest kwaadaardige mensen.

Er werd overgeleverd dat de Boodschapper (moge God hem zegenen en vrede schenken) zei:

(Een van de slechtste mensen heeft een positie bij God op de Dag der Opstanding: de man gaat naar zijn vrouw en zij gaat naar hem, en dan onthult hij haar geheim.)

Geslachtsgemeenschap tussen echtgenoten wordt beschouwd als een van de dingen die toegestaan ​​zijn volgens de islamitische wet, en voor de geldigheid ervan moet met een aantal belangrijke zaken rekening worden gehouden.