Korte en onderscheidende introductiemodellen voor schoolconcerten behoren tot de onderwerpen die gedurende het schooljaar het meest gewild zijn onder studenten, feestorganisatoren en schoolradio. Bij het schrijven van de inleiding moet deze gecoördineerd zijn en vrij van spel- en grammaticafouten. Het verdient ook de voorkeur de inleiding van het schoolconcert zit vol aantrekkelijke en mooie retorische zinnen en synoniemen die… Geeft het soort feest aan.


Een openingstoespraak ter gelegenheid van een schoolfeest


Moge Gods vrede, barmhartigheid en zegeningen op u rusten. Welkom, beste gasten. Op deze speciale dag vol vreugde en viering bereiden we ons voor om de geweldige inspanningen en prestaties van onze vooraanstaande studenten en docenten te eren.

Daarom betuigen wij hen vandaag allemaal onze dank en waardering voor wat zij hebben gedaan om het onderwijsproces vooruit te helpen en de boodschap die zij uitdragen over te brengen.

Introductiesjablonen voor schoolconcerten


Geweldige concertintroductie


De introductie van de ceremonie varieert afhankelijk van het soort feest, indien het een schoolfeest betreft kunt u kiezen uit één van de volgende introducties:

Geachte toehoorders, beste ouders, leerlingen en leraren, welkom jullie allemaal bij deze vreugdevolle ceremonie die een boeket van waardering, dank en ook motivatie in zich draagt ​​om de successen en onbeperkte inspiratie voort te zetten die jullie zijn begonnen. Dus laten we vandaag luisteren naar de inspirerende succesverhalen die de geweldige schoolgeest vormden.

Lees ook: De beste introductie van de diploma-uitreiking op school, klaar om af te drukken


Introductie en dankzeggingsceremonie


Introducties voor de schoolceremonie om de leraren of leerlingen te bedanken. We kunnen een inleiding schrijven met consistente zinnen en zinnen die onze diepste gevoelens uitdrukken jegens de vooraanstaande leraren die ons overvloedige kennis en overvloedige inspanningen hebben gegeven om het onderwijsniveau te verhogen en de boodschap over te brengen waaraan ze zijn toegewezen. Onder de mooie introducties bevinden zich de volgende:

Beste en vooraanstaande mensen, welkom vandaag bij deze vooraanstaande en bijzondere ceremonie, waarmee we onze diepe dank en oprechte dankbaarheid willen uitspreken aan ieder individu dat heeft bijgedragen aan de bouw van dit gigantische onderwijsgebouw.

Van leraren tot leerlingen, van schoolbestuur tot ouders, bedankt voor jullie onbeperkte inspanningen om onze toekomst vorm te geven.


Het verzorgen van een schoolfeest voor kinderen


Onze lieve kinderen en onze vooraanstaande leraren, groeten aan jullie allemaal en welkom bij dit speciale en geurige feest met jullie aanwezigheid erin en jullie versiering ervan. Vandaag zijn we hier om onze jonge kinderen te verwelkomen bij het begin van het nieuwe schooljaar .

We komen samen om een ​​prachtige viering te presenteren die onze vreugde weerspiegelt bij de komst van het nieuwe semester, zodat we kunnen beginnen aan een reis vol felle kleuren, leerervaringen en prestaties. Wees dus voorbereid op deze geweldige reis.

Mis het niet: Inleiding en conclusie over de Arabische taal


Inleiding tot een vermakelijk feest


Moge Gods vrede, barmhartigheid en zegeningen op u rusten, onze gewaardeerde gasten. Vandaag zijn we zeer gelukkig met uw speciale aanwezigheid onder ons bij een viering waarvan we hopen dat deze vol vreugde en luxe zal zijn en die u net zo gelukkig zal maken als wij blij met uw aanwezigheid op de viering…

De mooiste herinneringen worden samen voor ons geschreven en we zullen deze besteden aan het presenteren van prachtige en creatieve paragrafen.


Introductie diploma-uitreiking


Wanneer u een inleiding voor een diploma-uitreiking schrijft, kunt u een koranvers of een nobele profetische hadith kiezen die de gelegenheid van de ceremonie uitdrukt, vervolgens de aanwezigen welkom heten en vervolgens de zorgvuldig gekozen toespraak houden, waarin onder meer de inspanningen van de diploma-uitreiking worden geprezen. mannelijke en vrouwelijke studenten.

Naast het aanbieden van een passend dankwoord en enkele motiverende zinnen om hun succes en uitmuntendheid voort te zetten en hen de beste wensen te wensen, is het volgende een reeks voorbeelden van introducties voor diploma-uitreikingen die geschikt zijn voor alle onderwijsniveaus:

Inleiding tot een schoolconcertInleiding tot een schoolconcert

Eerste introductie:

 • In de naam van God, de Barmhartige, de Meest Barmhartige, zei de Almachtige God in Zijn Machtige Boek: (En zeg: “Werk, want God zal uw werk zien, en Zijn Boodschapper en de gelovigen.”)

 • Wij staan ​​nu bij deze vooraanstaande ceremonie om de vruchten te plukken van uw harde werk en toewijding tijdens uw jaren van studie aan de universiteit/school.

 • We zien met onze eigen ogen het resultaat van vermoeidheid, inspanning en voortdurende slaap om dit beslissende moment in jullie hele leven te bereiken, en vandaag betuigen we ook onze dank aan jou en aan de vooraanstaande leraren die de reis met jou hebben gedeeld vanuit het begin, evenals aan de voogden, vaders en moeders, die hun kostbare en dierbare spullen voor jou gaven.

 • Onze beste studenten, vandaag nemen we afscheid van een fase van jullie leven en verwelkomen we een nieuwe fase waarvan we hopen dat deze vol goedheid, succes en strijd zal zijn. We wensen jullie ook veel succes op het nieuwe pad dat met spanning op jullie wacht.

Tweede introductie:

Dames en heren, welkom jullie allemaal. Het is een speciale dag om jullie te ontmoeten bij de diploma-uitreiking van de groep (___) die hun uiterste best heeft gedaan om deze moeilijke onderwijsfase te doorstaan ​​en prachtige prestaties te bereiken in overeenstemming met de hadith van onze Edele Boodschapper, moge God hem zegenen en vrede schenken, in zijn uitspraak: “

Het zoeken naar kennis is verplicht voor iedere moslimman en -vrouw

“Daarom zijn we vandaag bijeengekomen om uw voortdurende inspanningen en de inspanningen van uw leraren te eren om het toppunt van succes te bereiken, en we wensen u ook voortdurende uitmuntendheid.

Derde introductie:

 • Moge Gods vrede, barmhartigheid en zegeningen op u rusten, dierbare mannelijke en vrouwelijke afgestudeerden, onze achtenswaardige families en ons vooraanstaande onderwijzend personeel.

 • Welkom op een van de mooiste en meest onvergetelijke dagen, een dag die een keerpunt vormt in de levens van al onze afgestudeerden die voor ons staan ​​om getuige te zijn van het moment waarop we hun oprechte inspanningen op het pad van kennis en vastberadenheid om te slagen eren.

 • Wij zijn hier bijeen, geacht publiek, om deze helden te vieren na een lange reis van hard en onvermoeibaar werken om hun educatieve reis te voltooien, en hun reis, die de Almachtige God met uitmuntendheid en succes heeft gekroond.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in: 10 voorbeelden van een introductie tot een diploma-uitreiking op een kleuterschool


Schoolfeestprogrammasjabloon


Een modelschoolvieringsprogramma, omdat het programma verschillende afzonderlijke paragrafen omvat en verschillende elementen bevat waarmee rekening moet worden gehouden. Hieronder zullen we u de belangrijkste ideeën presenteren waarmee een geïntegreerd schoolvieringsprogramma kan worden voorbereid voor de viering van de Dag van de Wetenschap.

Introductiesjablonen voor schoolconcertenIntroductiesjablonen voor schoolconcerten

De belangrijkste ideeën van het programma”

Het programma moet de volgende basiselementen bevatten:

 • Aantrekkelijke introductie

  Vrij van spelfouten die passen bij de Dag van de Wetenschap.

 • Het programma moet bevatten

  Een paragraaf uit de Heilige Koran

  (Koranparagraaf).

 • Je kunt ook een paragraaf toevoegen over een nobele hadith van de Profeet, waarin wordt gesproken over de waarde van kennis en de leraar.

 • Een paragraaf over de definitie van wetenschap, het belang ervan, en hoe deze de mensheid ten goede is gekomen en de levens van velen heeft getransformeerd van duisternis naar licht.

 • Houd een passende toespraak over de Dag van de Wetenschap en waarom deze specifieke dag is bedoeld om deze te vieren.

 • Ter gelegenheid van de Dag van de Wetenschap kan het programma een vraag- en antwoordgedeelte bevatten.

 • Wat de laatste paragraaf betreft, deze bevat een woord van dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan de vooruitgang van de mensheid en de ontwikkeling van de wetenschap of het onderwijsproces, en vervolgens een afsluiting van het programma die onderscheidend is en vrij is van spel- en grammaticafouten.


Een korte en onderscheidende intro van het schoolconcert


Er kan een aantrekkelijke en onderscheidende inleiding voor een schoolfeest geschreven worden. Hieronder staan ​​korte voorbeelden van een inleiding of opening die geschikt zijn voor verschillende soorten schoolfeesten:

Introductiesjablonen voor schoolconcertenIntroductiesjablonen voor schoolconcerten

Eerste introductie:

Moge Gods vrede, barmhartigheid en zegeningen op u rusten. Eervol publiek, welkom. We komen vandaag samen om onze uitmuntende leerlingen te vieren op een speciale dag die licht en overweldigende vreugde uitstraalt en de harten vult van ouders en leraren die een zorgzame hand waren voor hun kinderen. studenten om dit succes en uitmuntendheid te bereiken.

Tweede introductie:

 • Onze vooraanstaande studenten en gasten heten u allen van harte welkom

 • Dit is een van de mooiste momenten waar we vandaag getuige van zijn als we onze kinderen eren

 • Uitstekende presteerders die het beste voorbeeld gaven van uitdaging, doorzettingsvermogen en het verhogen van de vlag van kennis en succes.

Derde introductie:

 • welkom..

 • Onze lieve gasten, onze vooraanstaande studenten en onze vooraanstaande docenten.

 • Er zijn vele jaren van inspanning en prestatie verstreken, zowel goede als slechte.

 • De dag is gekomen dat we de vruchten van deze inspanning zullen plukken en de mooiste momenten, momenten van vreugde en trots zullen herinneren.

 • Met het succes dat we hebben geboekt voor onszelf en voor de samenleving als geheel.


Korte introductie van de ceremonie


Beste mannelijke en vrouwelijke afgestudeerden, vandaag zijn jullie kaarsen die de paden van morgen verlichten, en jullie zijn de vlam die de duisternis van onwetendheid zal doven. Vandaag vieren we jullie afstuderen en we zijn buitengewoon trots. We wensen jullie ook allemaal een toekomst vol succes en succesvolle stappen op weg naar het opbouwen van de toekomst.

Lees meer: ​​Introductiesjablonen voor honoursceremonies, geschreven voor alle beroepen


Inleiding tot de openingsceremonie voor het afstuderen


Onze dierbare studenten en vooraanstaande leraren, welkom: wetenschap is een venster op de wereld, en daarmee worden we geconfronteerd met de grootste uitdagingen en bereiken we het toppunt van doelen, en haar invloed stopt niet bij een bepaalde grens.

Het is een bron van kracht en trots voor alle landen, dus we danken elke leraar die zij aan zij stond met zijn leerlingen om deze reis te voltooien en hen te steunen met alle elementen van succes. We wensen ook dat de leerlingen op de volgende reis blijven excelleren om de naam van ons geliefde land te verhogen.

Meer informatie over: Kant-en-klare uitnodigingsbrieven voor een afstudeerfeest


Tips voor het schrijven van een unieke ceremonie-introductie


Er zijn enkele richtlijnen waar u op moet letten bij het schrijven van de inleiding voor een formele ceremonie, diploma-uitreiking of schoolfeest:

Inleiding tot een schoolconcertInleiding tot een schoolconcert

 • Ten eerste moet de inleiding vrij zijn van grammaticale, spellings- en taalfouten.

 • Het moet consistent zijn, bestaande uit een welkomstwoord, vervolgens een inleiding, vervolgens paragrafen die verband houden met het programma en vervolgens een passende conclusie.

 • Een van de belangrijke richtlijnen is dat de presentator of degene die de toespraak zal houden een hoge mate van beheersing van de Arabische taal moet hebben, en moet beschikken over een vloeiende tong- en taalvaardigheid.

We hebben verschillende voorbeelden gegeven van de introductie tot een schoolceremonie, aangezien studentenevenementen en jaarlijkse ereceremonies voor leraren of uitmuntende leerlingen belangrijke evenementen zijn die worden bijgewoond door alle leraren, schooldirecteuren, leerlingen en hun ouders. Daarom moet bij de presentatie van een schoolceremonie de introductie plaatsvinden bevatten mooie welkomstzinnen en de zinnen moeten consistent zijn en correct zijn gerangschikt.